PEPO-HIFK -otteluennakot ja IS-ennakkouutinen

3.2.2018

Kotijoukkue PEPO:n otteluennakko:

Suomen Cup jatkuu huomenna su 4.2. klo 13.00 Aviasport Areenalla, kun vastassa on perinteinen HIFK.
 
HIFK on viime kauden Veikkausliigan jälkeen hieman muuttunut ja kokeneiden ”iki HIFKiläisten” rinnalle on tullut nuoria taitavia pelaajia mukaan. Daniel Rantanen #15 ja Tommi Jyry #20 ovat tuttuja nuorten maajoukkueista ja pelaajia joita ottelussa kannattaa seurata.
 
HIFK pelasi Cupin lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella tasapelin Gnistanin kanssa 1 - 1, kun taas kotijoukkueemme kärsi tappion hallitsevalle mestarille HJK:lle numeroin 4 - 1.
 
Kotijoukkue PEPO lähtee otteluun haastajan asemasta luottavaisena. Kentälle astelee tukku uusia mielenkiintoisia pelaajia ja jo kauden tässä vaiheessa uskon teidän näkevän vauhdikasta ja tilannerikasta jalkapalloa.
 
Uudet ulkomaiset pelaajat Edwin Salazar #11, Alieu Seesay #17, Jonathan Dunyin #20 ja Craig Hill #12 ovat omalla panoksellaan nostaneet joukkueen päivittäisen tekemisen tasoa ja niitä heijasteita toivottavasti huomaatte itsekin jo kentällä. Myös koko joukkueen kehityskaari on vuosi vuodelta ollut vahvasti nousujohteinen.
 
Tätä kirjoitusta vielä tehdessä, on oma avauskokoonpanomme vielä jonkin verran avoin. Nuorten maajoukkueen mukana olleiden Joona Viskarin ja Joel Laitisen palautumista Valko-Venäjän turnausmatkalta seurataan. Markus Koistinen ja Alex Oikkonen toipuvat lievistä harjoituksissa sattuneista vammoistaan, mutta onneksi kilpailu pelipaikoista on kova ja näytönhaluisia pelaajia löytyy heti tilalle korvaamaan puuttuvat pelaajat.
 
Ennakkotietojen mukaan vastaamme tulee suhteellisen taitava ja periksiantamaton joukkue, joten odotettavissa on vauhdikas jalkapallo-ottelu, josta ei varmasti puutu myöskään tunteita.
 
Nauttikaa kauden kotiavauksesta.
 
Ottelun isäntinä Imatran kaupunki ja Imatran Lämpö Oy. Ottelun avauspotkun suorittaa Imatran kaupunginjohtaja Rami Hasu.
 
Vierasjoukkue HIFK:n otteluennakko