60v kausikorttikampanja

 

PEPO käynnistää alkavan 60-vuotisen juhlavuoden kausikorttikampanjan.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus varmistaa itsellesi kausikortti juhlavuoden kunniaksi erikoishintaan. Hinta määräytyy alla olevien tilausehtojen mukaisesti.

 

Mitä enemmän tilauksia, sitä edullisempi kausikortti! 

 

Kausikortin normaalihinta on 80 €. (Yksittäisen ottelun liput kaudella 2018 ovat 10€.)

 

 

TILAUSEHDOT:

 

Tilaajan osallistuessa PEPO:n 60v juhlavuoden Kausarikampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia tilausehtoja:

1. Kampanjan tavoitteena on saada katsomot täyteen PEPOn 60v juhlavuonna.

2. Kampanjaan ilmoittaudutaan alla olevalla tilauslomakkeella, jolloin kortin tilaaja sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja.

3. Kampanja päättyy 31.3.2018 mutta PEPO:lla on myös oikeus tarvittaessa jatkaa kampanjaa ja silloin määritellä kampanjan myöhäisempi päättymispäivä.

4. PEPO ilmoittaa viimeistään määräajan päätyttyä  kampanjan toteutumisesta nettisivuillaan sekä tilaajille sähköpostilla

5. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin seuraavilla hintaportailla, joista ensimmäinen edellyttää vähintään 150 tilaussitoumusta:

    min 150 kpl: 70 euroa
    min 300 kpl: 60 euroa
    min 500 kpl: 50 euroa 
    min 750 kpl: 45 euroa  
    min1000 kpl: 40 euroa

Mikäli kampanja ei toteudu, eli vähintään 150 kappaleeseen ei ole ostositoumusta, ei summaa veloiteta tilaajalta eikä tilaaja ole velvollinen ostamaan myöskään normaalihintaista 80€ hintaista kausikorttia.

6. Jos kampanjan toteutuu eli vähintään 150 kortille on ostositoumus, PEPO lähettää tilaajalle maksuohjeet tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen

7. Kausikortit noudetaan nimeä vastaan PEPOn erikseen ilmoittamasta noutopisteestä.

8. Kausikortti käy kakkosen A-lohkon otteluihin. Lisäksi kampanjaan ennen Suomen Cupin kotiottelua osallistuneet saavat 50 % alennuksen cupin kotiotteluiden (su 4.2.2018 ja la 3.3.2018) normaalihintaisista lipuista.

 

HUOM: Jos asiakas kuitenkin on ostanut kausikortin verkkokaupasta tai Kourulan Nesteeltä ohi kampanjan normihinnalla 80€, niin SILLOIN sillä pääsee ilmaiseksi talven Suomen Cupin lohkovaiheen otteluihin, joissa vastassa on joukkueita Suomen huipulta.
 

Sitovat kamppanjatilaukset alla olevalla lomakkeella 31.3.2018 mennessä. Voit tilata myös samalla kertaa useamman kortin vaihtamalla tilausmäärän ao. lomakkeella.

Raportoimme säännöllisesti tilausmäärän kehityksestä ! LÄHDE MUKAAN JA TILAA KAUSARI !

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.