Ympyrä sulkeutuu

8.1.2020

Timo Paasolainen
Timo Paasolainen

On hyvästien aika. Pitkä rupeama maaliskuusta 2007 aina tammikuuhun 2020 PEPO:n leivissä on päättymässä. Välillä työt veivät Myllykoskelle ja Sittardiin Hollantiin, muuten koko ajanjakso on sujunut PEPO:n palveluksessa.

On myös kiitosten aika. Kiitän lämpimästi seuran johtoa mahdollisuudesta toimia ammattivalmentajana alati kehittyvässä seurassa. PEPO:ssa on paljon hienoja vapaaehtoistyötä tekeviä ihmisiä, joiden arvo seuratoiminnassa on korvaamaton. Suuri hatunnosto teille kaikille.

Kiitos myös niille lukuisille pelaajille, jotka silmä palaen halusivat treenata ja kehittyä urheilijana. Intohimo välittyi kaikesta tekemisestä. Oli mahtavaa työskennellä kanssanne.

Kaikkein suurimmat kiitokset menevät lähimmille työkavereilleni, jotka ovat olleet aina tukena. Tukena myös silloin, kun ankeana ja pimeänä marraskuisena päivänä räntää sataa päin naamaa, vastatuuli puskee koko voimallaan ja tarpominen vastamäkeen väsyttää etenkin henkisesti. Näinä hetkinä ystävyys ja vankka selkänoja on arvokasta. Mitä parhain kiitos teille siitä.

Kun aloitin työssäni, sain tehtäväkseni uudistaa PEPO:n pelaajakasvatusta. Itse asetin tavoitteeksi, että pestini päättyessä oma kädenjälkeni pelaajakehityksen saralla olisi tunnistettavissa. Henkilöt, jotka ovat nähneet koko matkan, voivat objektiivisesti arvioida saavutettuja tuloksia.

Matkaan sisältyy upeita muistoja. Kuitenkin hienointa ovat olleet yksittäiset hetket harjoituksissa tai otteluissa, joissa pelaaja oivaltaa ja oppii jotain uutta. Se palkitsee aina.

Kiitos kaikille. Matka jatkuu. Forza PEPO!

 

Timo Paasolainen