Positiivisen kasvatuksen ilta ma 9.3. klo 18.00

10.2.2020

Kaisa Vuorinen
Kaisa Vuorinen

Lappeenrannan kaupungin koordinoima kaikille avoin tilaisuus

Tervetuloa positiivisen kasvatuksen iltaan Lappeenrannan kaupungintalon Lappeenranta-saliin maanantaina 9.3.2020 klo 18-20.

Luennoitsijana toimii tutkija ja erityisopettaja, positiivisen kasvatuksen Suomen pioneeri Kaisa Vuorinen:

"Positiivisen kasvatuksen keskeisenä tavoitteena on havaita jokaisen lapsen ja nuoren potentiaali ja mahdollisuudet monenlaisista haasteista huolimatta. Tässä jokaisella aikuisella on iso mahdollisuus ja vastuu. Lapsen kukoistaminen edellyttää hänen mahdollisuuttaan kokea itsensä arvokkaaksi ja päteväksi omana itsenään ja osana lähiyhteisöään.. Lopulta jokaisella kohtaamisella on väliä, koska ihminen muotoutuu toisten ihmisten vaikutuksesta. Tämä on arjen taikaa. Tule kuulemaan, miten voit osallistua ja vaikuttaa omalla toiminnallasi!" 

Tässä linkki Kaisa Vuorisen kotisivulle: https://kaisavuorinen.com/

Koulutusilta on osallistujille maksuton! Iltaan ei tarvitse ilmoittautua.

Hyväntekeväisyysyhdistys HC Leso ry. on järjestänyt hyväntekeväisyystapahtuman, jonka tuotosta osa lahjoitetaan tänä vuonna varhaiskasvatustyöhön. Tämä koulutus on osa tätä lahjoitusta, joten koulutus on osallistujille maksuton.

Tähän innostavaan tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki lasten ja nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset sekä harrastustoimintaa ym. suunnittelevat ja ohjaavat ihmiset!

Lisätietoja antaa Anne Kouvo-Suutari (anne.kouvo suutari@lappeenranta.fi)