PEPO mukana uudistetun S-Market Myllykeskuksen avajaisissa!

9.3.2020
Uudistetun S-market Myllykeskuksen avajaisia vietettiin torstaina 5.3.2020. Myymälän ilmettä on modernisoitu ja mm. hedelmä-vihannesosastolle on lisätty mehustamo ja uusi marja-allas.

 

Myymälään on rakennettu pikakassat ja aukioloaikoja on laajennettu. Myllykeskus tulee olemaan avoinna joka päivä iltakymmeneen asti.

 

Kaikki Eekoon S-marketit aiotaan uudistaa kahdessa vuodessa.

 

S-market Myllykeskuksen avajaisohjelma sisälsi avajaistarjouksia, tuote-esittelyjä ja arvontaa sekä torstaina 5.3 kaksi PEPO

grillipistettä klo 10.00 alkaen, joissa tarjoiltiin asiakkaille 500 kpl Tilateurastamo Ikosen Pepolainen täyslihamakkaroita. Avajaiset jatkuivat lauantaina 7.3, jolloin juhlittiin lapsille suunnatun ohjelman merkeissä

klo 11.00 alkaen; PEPO Naisten edustus oli mukana täyttämässä ja jakamassa ilmapalloja lapsille, ja hauska maskottikin oli PEPO Naisten edustuksen kontrollissa.

 

S-Market Myllykeskuksen uudistukset jatkuvat vielä jatkossakin; Rahulan Rehu on muuttamassa Kaluste Kaakon vieraan huhtikuun alussa ja Autotalo Ripatilla on omat suunnitelmat jo valmiina mm. Rahulan Rehulta vapautuvalle liiketilalle.

 

PEPO kiittää S-Market Myllykeskusta PEPO junioritoiminnan ja PEPO

 

Naisten edustuksen tukemisesta!

 

rahula.fi