PEPO:n sopeutustoimet urheilutoiminnan keskeytyksen johdosta

27.3.2020


Sopeutustoimenpiteet urheilutoiminnan keskeytyksen takia

Koronaviruspandemian johdosta PEPO, kuten muutkin jalkapalloseurat, on keskeyttänyt kaiken urheilutoimintansa.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa PEPO:n johtokunta on päättänyt lomauttaa toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen piirissä olevat urheilupuolen päätoimiset 1.4.2020 alkaen. Tämä on voimassa, kunnes joukkuetoiminta voidaan taas käynnistää.

Lisäksi miesten edustusjoukkueen päävalmentajan ja pelaajiston kanssa on sovittu palkkojen, palkkioiden ja korvausten leikkaamisesta tietylle määräajalle. Miesten edustusjoukkueen joukkuetoiminta on keskeytyksissä ja joukkueen pelaajisto valmistautuu kesän sarjaan yksilö- ja pariharjoittelulla. Kakkosen sarjakauden aloitusaika ei ole vielä tiedossa, mutta valmennus ja pelaajisto valmistautuu siihen parhain mahdollisin keinoin.

Nämä sopeuttamistoimet ovat äärimmäisen valitettava ratkaisu kaikkien osapuolien kannalta, mutta siitä huolimatta keskustelut ja toimenpiteet on tehty hyvässä yhteishengessä ja kokonaistilanne ymmärtäen.

- - -

PEPO on muiden liikuntaseurojen tapaan pysäyttänyt kaikki lähes 500 harrastajan liikuntatoiminnot eli aikuisten (miesten ja naisten) joukkueiden, 7-17 -vuotisten tyttöjen ja poikien ikäluokkajoukkueiden, 5-7 -vuotisten Snadifutiksen, 3-5- -vuotisten Perhefutiksen sekä Aikuisharrasteen toiminnot toistaiseksi.

Myös erittäin suosittu ”Futis Tutuksi” -tapahtuma Visma Areenalla 21.-22.3.2020 siirrettiin myöhempään ajankohtaan.

Perinteinen jo 21. kertaa järjestettävä 8-11 -vuotisten juniorien XXI Huhtari Cup pyritään järjestämään heti ensimmäisenä viikonloppuna, kun joukkuetoiminta taas sallitaan.

PEPO toivoo, että sen kannattajat tukisivat seuraa tässä haastavassa tilanteessa, jotta toimintaa voidaan jatkaa kaikissa sen laajuuksissa myös tämä epidemian jälkeen ns. ”minimivahingoin”.

Seuran äärimmäisen ison investoinnin – oman harjoitushallin Visma Areenan – toiminta on luonnollisesti myös pysähdyksissä tuoden isoja lisähaasteita seuran talouteen.

Seura toivoo, että tukijat ja kannattajat auttaisivat seuraa esimerkiksi seuraavin käytössä olevin tavoin:

  • Seuran jäseneksi liittyminen (jäsenmaksu 25€)
  • Miesten edustusjoukkueen kausikorttien osto (hinta 70€)
  • Seuran junioritoiminnan ja aikuistoiminnan kausijulkaisun tukimainosten osto
  • Seuran harjoitushallin Visma Areenan digitaulun mainosten ostaminen
  • Seuran vastuulla olevan Motonetin kohdalla olevan Valtatie 6:n digitaulun mainosten ostaminen
  • Miesten edustusjoukkueen kotiotteluiden aitiopalvelujen osto asiakkaille ja omalle työyhteisölle
  • Miesten edustusjoukkueen kotiotteluiden yrityslippujen osto (sis. purtavaa grillistä/kahviosta)

Lisätiedot sopeutuksista: Kari Suninen, puheenjohtaja, 040-5583706, kari.suninen(@)pepofutis.net

Lisätiedot mainostamisesta ja tukimahdollisuuksista: Jari Korhonen, varainhankinta, 045-2276151, jari.korhonen(@)pepofutis.net