Urheilu Mehiläisen tiedote: korona-aikakauden toimintaohjeet

13.4.2020


Yhteistyökumppanimme tiedote:

Urheilu Mehiläisellä palvelemme sinua myös näinä poikkeuksellisina aikoina sekä lääkärikeskuksissamme että etänä. Eri erikoisalojen terveydenhuollon ammattilaisemme palvelevat normaalisti.

Koronaviruspandemian aikana haluamme huolehtia siitä, että myös muut huomiota vaativat terveysasiat voit hoitaa meillä normaalisti eikä mitkään urheilijoita vaivaavat terveyshuolet jää selvittämättä. Pyrimme turvaamaan tarpeelliset vastaanottokäynnit, jatkotutkimukset ja toimenpiteet aina tilanteen sallimalla tavalla.

Voit varata ajan Urheilu Mehiläisen asiantuntijan vastaanotolle soittamalla asiakaspalveluumme 010 414 00 tai asioimalla verkkoajanvarauksessa.

mehilainen.fi/urheilu-mehiläinen

ajanvaraus.mehilainen.fi

Kaikki vastaanottoajat ovat varattavissa myös puhelinajoiksi. Lääkäri/hoitaja/fysioterapeutti soittaa sinulle vastaanottoajan alkaessa, mikäli olet varannut puhelinajan.

Olemme määritelleet toimintaohjeet, joiden avulla pyrimme suojaamaan sekä asiakkaitamme että henkilökuntaamme koronavirustartunnoilta ja muilta taudinaiheuttajilta infektiokauden aikana.

On monia terveyteen liittyviä tilanteita ja huolia, jotka meidän on poikkeustilanteen vallitessakin hoidettava. Sinun on hyvä tietää, että autamme, huolehdimme ja olemme tukenasi myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Pidetään huolta toisistamme !

  • Johanna Asklöf, liiketoimintajohtaja Mehiläinen
  • Mikko Kirjavainen, ylilääkäri Urheilu Mehiläinen

 

Lisää tietoa koronaviruksesta ja riskiryhmistä löydät Mehiläisen omilta verkkosivuilta. Suosittelemme seuraamaan myös jatkuvasti päivittyviä Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) verkkosivuja.

thl.fi

Noudatamme THL:n ohjeistuksia koronavirus COVID-19 -tapauksia epäiltäessä. Seuraamme aktiivisesti sekä kotimaisia että ulkomaisia asiantuntija-arvioita tilanteesta.

Käy lukemassa Urheilu Mehiläisen artikkelit liikkumisesta poikkeusoloissa:

  • Lajispesifit ominaisuudet heikentyvät jo kuukaudessa – asiantuntijan viisi vinkkiä treenaamiseen poikkeusoloissa
  • Lue vinkit: Treenit voi järjestää myös etänä
  • Liikunta tuo iloa myös poikkeustilanteessa

Ota seurantaan Urheilu Mehiläisen Instagram-tili ja käy katsomassa urheilijoiden ja fysioterapeuttien vinkkejä omatoimiseen treenaamiseen. Käyttämällä tunnisteita @urheilumehilainen ja @mehilainenoy omissa Instagram-postauksissa jaamme treenisi myös kaikille Urheilu Mehiläisen seuraajille!