Suvi-veneet mukana tukemassa PEPO junioritoimintaa

18.5.2020

Suvi-veneiden historia alkaa vuodesta 1985. 35 vuoden aikana on Suvi-veneistä kehittynyt Suomen johtava pienvenemerkki ja myytyjen veneiden määrä on noussut jo n. 65 000 kappaleeseen.

Nykyinen tuotanto käsittää 29 mallia, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva, edullinen vaihtoehto mökki- tai kalastusveneeksi. Uutuusmalleina kaudelle 2020 tulee kalastuskäyttöön suunnitellut Suvi 57 CC Fisher sekä Suvi 57 Duo Fisher mallit.

Suvi-malliston edullinen hinta yhdistettynä erinomaisiin ominaisuuksiin tekevät Suvi-veneestä järkevän hankinnan, joka säilyttää arvonsa ja on haluttu vene myös käytettynä. Lasikuituiset Suvi veneet valmistetaan Suomessa.

Suvi-veneet haluaa olla tukemassa Etelä-Karjalan suurinta jalkapalloseuraa, lahjoittamalla PEPO junioritoiminalle laadukkaan ja ympäristöystävällisen venepaketin;

Soutu-Palta 495 soutuvene + airot ja Yamaha M12 sähköperämoottori + akku 
myydään PEPO junioritoiminnan tukemiseksi.

UK Koskimies on Suvi-veneiden jälleenmyyjä Lappeenrannassa. Janne Koskimies korostaa paikallisen asiantuntemuksen ja joustavien huoltopalvelujen merkitystä venepaketin ostopäätöstä tehtäessä. Soutu-Palta 495 ja Yamaha M-12 yhdistelmä sopii Jannen mukaan erinomaisesti ekologista vaihtoehtoa etsivälle, laatutietoiselle veneilijälle. Soutu-Palta 495 on erittäin vakaa, turvallinen ja uppoamaton soutuvene mm. mökki- ja kalastuskäyttöön. Rungon muotoilun mahdollistaa paremman kulkuasennon yksinkin moottorilla ajettaessa. Veneessä on kaksi lukittavaa säilytystilaa, verkkokalastajia varten on alumiininen reunalista ja sähköperämoottorin akulle on suunniteltu oma säilytyspaikka

Soutu-Palta 495 venepaketti Yamaha M-12 sähköperämoottorilla tulee julkiseen myyntiin PEPO kotisivuille ja PEPO SOME-kanaville 20.5.2020 alkaen. PEPO kiittää Suvi-veneitä junioritoimintamme tukemisesta.

suvi-veneet.fi