Uniikki Hotelli Rakuuna tukemassa PEPO seuratoimintaa!

7.7.2020

Viihtyisä Hotelli Rakuuna sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, historiallisella Rakuunamäellä, kaupungin palvelujen sekä upean järvimaiseman lähellä.

Hotelli Rakuunan seinien sisällä asuu monta tarinaa ja tulevaisuus tuo uusia tullessaan. Rakuunamäen historia ulottuu 1890-luvulle ja se on noussut Lappeenrannan matkailukohteiden kärkeen. Mennyt aika näkyy ja tuntuu, vaikka upseerien, aliupseerien ja varusmiesten asunnot, kasarmirakennukset, sairaala, tykkihallit, hevostallit sekä, naurisvarastot on otettu uuteen käyttöön.

Myös kasarmin vanhan majoitusrakennuksen on tullut aika tarjota tunnelmaa, rentoutumista ja ikimuistoisia hetkiä Hotelli Rakuunan vieraille työn sekä vapaa-ajan merkeissä. Läheltä löydät myös viehättäviä ravintoloita sekä sataman kahviloineen ja museoineen Saimaan ääreltä. Suosittelemme tutustumaan Rakuunamäen alueeseen ja nauttimaan ripauksesta nostalgiaa.

Hotelli Rakuuna on huomioinut viihtymisesi kaikissa yksityiskohdissa. Hotellissa on 45 huonetta, jotka kaikki ovat savuttomia, osassa huomioitu allergiat erikseen. Lemmikit ovat sallittuja valituissa huoneissa. Aamiainen mm. paikallisten lähituottajien herkuilla kuuluu yöpymishintaan.

Kokous- ja juhlatilat sopivat loistavasti yrityksen oman tilaisuuden tai muun yksityistilaisuuden järjestämiseen. Tila on mitoitettu 28 henkilölle ja vuokraan kuuluu samassa yhteydessä oleva keittiö sekä sauna & spa-osaston käyttö. Kokousväkeä odottavat fläppitaulu, kynät, projisointilaitteisto sekä valkokangas.

Monipuolinen tila sopii myös juhlien pitopaikaksi. Kahvituksen voit tilata hotellilta, suurempia tarjoiluja toimitetaan Hotelli Rakuunan catering-yhteistyökumppaneiden kautta. Sauna & spa -osastolla nautit olostasi arjen unohtaen. Ota lempeät löylyt ja pulahda porealtaaseen tai kokeile syvärentouttavaa infrapunasaunaa.

Sauna & spa-osastoa voivat varata myös muut kuin hotellivieraat.

PEPO Naisten edustuksen pelaajia vieraili tutustumassa Hotelli Rakuunaan. Seuraavasta linkistä löydät YouTube-videon vierailutapahtumasta; https://youtu.be/4jL16NvWa_Q

PEPO kiittää Hotelli Rakuunaa PEPO seuratoiminnan tukemisesta!

 

Hotelli Rakuuna

Varaukset & tarjouspyynnöt

puh. 010 340 2040 klo 10-15

info@rakuunahotelli.fi

 

Yhteystiedot;

Hotelli Rakuuna

Mannerheiminkatu 8

53900 Lappeenranta

Marisanna Ahola

marisanna@rakuunahotelli.fi

rakuunahotelli.fi