Kaikki Kimpiselle pe 7.8. - maakunnan hegemoniaottelu PEPO vs Kultsu FC

30.7.2020Jalkapallon maakunnan hegemonia-ottelu Kimpisellä pe 7.8. klo 18.30 lähestyy – ennakkotietoja yleisölle

Lappeenrannassa Kimpisen stadionilla pelataan ensi viikon perjantaina 7.8. klo 18.30 alkaen odotettu jalkapallo-ottelu: maakunnan hegemoniaottelu PEPO - Kultsu FC. Edellinen vastaava ottelu pelattiin 3 vuotta sitten eli vuonna 2017.

Ottelun avauspotkun suorittajaa emme voi vielä julkistaa. Mukana ottelun avauksessa lisäksi myös Sammonlahden seurakunnan kirkkoherra ja Etelä-Karjalan rovastikunnan lääninrovasti Juha Eklund.

Koska kyseessä on ottelu, joka on herättänyt paljon kiinnostusta ennakkoon, ja joka perinteisesti kerää kesän ennätysyleisön, niin ottelutapahtuman järjestäjänä PEPO toivoo, että ottelun yleisö saapuisi paikalle ajoissa, viimeistään klo 17.45.

Ennen ottelua on lisäksi ohjelmaa, joten siitäkin syystä yleisön toivotaan saapuvan paikalle riittävän ajoissa. Lappeenrannan seurakuntayhtymän, Partiolaisten ja Stadiumin palvelupisteet avataan klo 17.30. Hauskoja kilpailuja ja erikoisohjelmaa lapsille tiedossa.

Kimpisen yleisökapasiteetti on noin 4500 henkeä, joten stadionille saadaan järjestettyä kaikille riittävästi tilaa. Ottelua varten, Kimpinen jaetaan 500 hengen katsomolohkoihin, joille jokaiselle on oma sisääntulo- ja ulosmenoportti, omat kahvio ja grillipalvelut sekä omat WC:t.

Tapahtuman sujuvan onnistumisen varmistamiseksi PEPO toivoo, että yleisö saapuisi paikalle julkisilla kulkuvälineillä, polkupyörillä tai jalkaisin, ja autot jätettäisiin kaupungin lähellä oleville eri P-alueille kuten:

  • Ammattikoulun kentän P-alueelle
  • Urheilutalon P-alueille
  • Kirkkoherranlahden P-alueelle
  • Myllysaaren P-alueille
  • tai kaupungin pysäköintihalleihin (Vapaudenaukiolla ja Marian aukiolla)