Taisteluvoitto FC Peltirummusta

25.4.2019

FC Peltitumpu - PEPO 0-2 (0-1)
0-1 Aamu
0-2 Julia (Vera)

PEPOn T13 joukkueen kausi alkoi kovalla testillä, kun joukkue kohtasi FC Peltirummun T13 ykkösen piirikarsinnan avausosassa. Hyvin taistellut ja taktiikkaa noudattanut PEPO ryhmä vei lopulta tiukan kamppailun jälkeen 0-2 (0-1) voiton.

Avausjakson Rumpu aloitti vahvemmin, vaikka PEPO iskikin heti 0-1 maalin hyvän prässin seurauksena. Rummun avauspeli sekosi paineen alla ja pallon riistänyt Aamu sijoitti laadulla pelivälineen maaliin. Pikkuhiljaa PEPO paransi otteitaan ja onnistui toteuttamaan taktiikkaa hyvin. Tasaisella avauspuolikkaalla molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa lisäosumien tekoon, mutta ilman tulosta.

Toisen jakson PEPO aloitti tahmeasti ja Rumpu otti pallonhallinnan itselleen. Kotiryhmä ei kuitenkaan onnistunut käyttämään etsikkoaikaansa, vaan uhrautuvasti ja tiiviisti puolustanut PEPO paransi taas peliään vähitellen. Useampi hyvä pallonhallintavaihe ja pitkä hyökkäys eivät tuoneet tulosta. Lopulta upea nopea hyökkäys toi 0-2 maalin. Ensin maalivahti Saaran rohkea avaus löysi prässin takaa Aamun, jonka murtosyöttö tavoitti Veran. Vera houkutteli kaikki loput vastustajat lähelle ja syötti oikea-aikaisesti Julialle, joka sijoitti pallon tyhjään maalin.

Näin hieno 0-2 vierasvoitto tasaisella ja taistelevalla esityksellä. Paljon töitä tehnyt ja mainiosti joukkueena pelannut PEPO ansaitsi voittonsa. Parannettavaa jäi etenkin positiiviseen tilanteenvaihtoon ja matalalla puolustamiseen. Nyt on jatkettava kovaa työntekoa niin treenikentällä kuin tulevissa sarjapeleissä. Toinen osaottelu pelataan 4.6. Lappeenrannassa.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&1286568