T13 kakkonen alkoi ailahdellen

4.5.2019

PEPO starttasi T13 kakkosen Mikkelissä 4.5. hyytävissä olosuhteissa. Vastaan asettuivat PU-62 ja Ri-Pa. Ajoittainen passiivisuus ja ailahteleva pallollinen peli toivat tällä kertaa tappion Mikkeliläisiä vastaan ja selkeän voiton Ri-Pa:sta.

PEPOn peliä leimasi Mikkelissä turha varovaisuus, joka kostautui etenkin fyysistä PU-62 vastaan. Parannettavaa jäi kosolti kaksinkamppailuihin ja palloille menemiseen. Uhrautuva ja suhteellisen tiivis puolustaminen pitivät lukemat tasaisina. PU-62 nousi voittoon lopussa rankkarimaalilla - tulos 2-1 (0-1) PEPOn maalin värkkäsi Annika hyvän prässin ja riiston jälkeen.

Toisessa pelissä tilaa ja aikaa oli huomattavasti enemmän. Kuitenkin PEPO sortui heikon havainnoinnin ja väärien valintojen myötä liikaa helpohkoihin pallonmenetyksiin. Toisella puoliajalla joukkue paransi otteitaan ja pystyi hallitsemaan palloa hieman laadukkaammin. Maalejakin saatiin aikaan: 0-1 maalin sijoitti Maisa kulman jälkitilanteesta. 0-2 johtoon PEPOn vei Iida Annikan hyvän esityön jälkeen. 1-3 osuman iski Noora taas Annikan laitamurtautumisen jälkeen. Loppulukemat 1-4 viimeisteli Karoliina vahvan kuljetuksen päätteeksi.

Tappio ja voitto siis tilille T13 sarjan avauksesta. Hieman tahmea ja ailahteleva esitys jätti paljon parannettavaa monilla pelin osa-alueilla. Mutta kausi on vasta alussa, joten joukkuepeli ja peli-ilme varmasti paranevat jatkossa. Töitä ja sitoutumista se kuitenkin vaatii.

PU-62 - PEPO 2-1 (0-1)
0-1 Annika

Ri-Pa - PU-62 1-4 (1-2)
0-1 Maisa (Iida)
0-2 Iida (Annika)
1-3 Noora (Annika)
1-4 Karoliina (Iida)