P7-kortteliturnaus Taipalsaarella 4.9.

12.9.2018

Pienenä vaihteluna viikonloppupeleihin P7-joukkueen pelaajat suunnistivat tiistai-iltana Taipalsaarelle. Kyseessä oli pieni pelitapahtuma, joka tarkoitti kahta 2x20 minuutin mittaista ottelua. 

 

TaiKi/Punainen - PEPO/Tytöt 3 - 6

PEPO johti ottelua alusta lähtien; toki TaiKiltakin nähtiin hyvää, reipasta peliä. PEPOn joukkue vaikutti tänään tasaisemmalta kuin aiemmin. Esimerkiksi Mimosa ja Eveliina ovat saaneet paljon lisää rohkeutta, eikä Sarakaan anna tuumaakaan periksi silloin, kun hän on päättänyt tehdä maalin. Venla oli yksi niitä, jotka onnistuivat syöttöpelissä. 

Maria, Isabella ja Lilli tekivät kukin kaksi maalia. Isabella sai vihreän kortin. Kokoero joukkueiden välillä oli jälleen suuri, mikä on tyypillistä Korttelipeleille. Tytöt saavat pelata kaksi vuotta nuorempia poikia vastaan.

 

PEPO/Tytöt - LAUTP/Pinkit 8 - 3

Ottelu aloitettiin LAUTP:n komennossa. Pinkit tekivät avausmaalin ja olivat enimmillään kahden maalin johdossa. Pikku hiljaa voimasuhteet kuitenkin muuttuivat, ja toisella puoliajalla PEPO oli selvästi ainakin parempikuntoinen. Sara teki neljä maalia ja saikin vihreän kortin. Isabella tykitti kaksi osumaa. Lilli ja Eveliina tekivät yhden maalin. 

Kuten numerot näyttävät, tytöt päihittivät molemmat vastustajansa selvästi. Joukkue osoitti hyvää jaksamista, kovaa maalinälkää ja parempaa syöttöpeliä kuin aiemmin. Voimakaksikko Mika ja Jukka Tuuva sai pelaajista paljon irti.

Kotiläksyksi joukkueelle jäi maalivahtipelin parantaminen. Linjamies.fi-sivusto kertoo, että "epäsuora vapaapotku tuomitaan vastajoukkueelle, jos maalivahti...ottaa pallon käsiin saatuaan sen kanssapelaajan syötöstä". PEPOn vastustajat saivat tänä iltana kaksi epäsuoraa vapaapotkua.

Kokoonpano: Maria, Mimosa, Eveliina, Venla, Sara, Lilli ja Isabella. Valmentaja Mika Tuuva. Huoltaja Jukka Tuuva.