P7-korttelisarjan pelit Sammonlahdessa 15.9.2018

13.10.2018

P7-korttelisarjan viimeinen peli tällä kaudella pelattiin Sammonlahdessa. Tytöt pelasivat kaksi 2x20 minuutin mittaista ottelua. 

 

PEPO/Tytöt - LAUTP/Vihreä  4 - 7

Peli oli tasaista vääntöä, ja hienoja suorituksia nähtiin niin kentällä kuin maalissa. Kuitenkin jotenkin tuntui, että tytöt olivat paikalla, mutta eivät läsnä, mikä selittää lopputulosta vastustajan selkeän paremmuuden lisäksi. Sara ja Isabella tekivät PEPOn maalit.

 

PEPO/Tytöt - LAUTP/Pinkit 4 - 4

Tähän peliin tultaessa tytöillä oli muistissa 9-3 voitto Pinkeistä kahden viikon takaa. He keskustelivat ennen peliä siitä, kuinka monta maalia kukin tekee. Ennustukset menivät kuitenkin rankasti pieleen, kun tauolle siirryttiin Pinkkien 4 - 1 -johdossa. Vastustajan peli on mennyt hyvin eteenpäin, ja he ovat mukana hyvällä asenteella alusta loppuun. PEPOn tyttöjen peliä ensimmäisellä puoliajalla kuvailtiin puolestaan sanalla "katastrofaalinen". Toinen puoliaika oli kuitenkin todella hyvää tekemistä, ja kamppailu päättyi ihan kunniakkaaseen tasapeliin. Lilli teki kolme maalia ja Sara yhden.  

Tämän päivän otteluissa tytöt olisivat hyötyneet nöyremmästä asenteesta, koska vastustajat olivat tuttuja ja otteluita oli vain kaksi. Parin viikon päästä käytävässä Saimaa-turnauksessa on edessä neljä ottelua P9-sarjassa. Kyyti siellä tulee olemaan kylmempää. 

Kokoonpano: Isabella, Eveliina, Sara, Venla, Mimosa, Kia, Maria ja Lilli. Valmentaja: Mika Tuuva. Huoltaja: Jukka Tuuva.