Juniorit

JUNIORITOIMINTA

(Päivitetty  06.12.2012)

PEPO Lappeenranta tarjoaa normaalin joukkuetoiminnan (harjoitukset ja pelit) lisäksi laadukasta valmennusta taito- ja kykykouluissa sekä maalivahti- ja yksilövalmennusryhmissä. Seuran valmentajat ovat jalkapalloon koulutettuja.

Tarkemmin vuoden 2011 syksyllä uudistetusta junioritoiminnasta tämän sivun alaosassa.

Seura pyörittää toimintaa ympäri vuoden ja kesän jalkapallon lisäksi talvella on tarjolla myös suosiotaan kasvattavaa sisäjalkapalloa futsalia.

Seura on satsannut myös kansainväliseen toimintaan.

PEPOn junioritoiminta jakautuu kolmeen osioon (lisää jokaisesta omassa valikossa):

  • Piirisarjaikäluokan junioritoiminta (11-20 -vuotiaat pojat)
  • Kortteli-ikäluokan junioritoiminta (6-10 -vuotiaat pojat, sis. Hippo-Snadifutistoiminta)
  • Tyttöjen junioritoiminta (6-15 -vuotiaat tytöt)

(Huom: vanhimmat eli B-juniorit pelasivat vuosina 2009-2011 sisarseura Lappee JK:n nimellä)

Olemme nettisivuillamme korostaneet tyttötoiminnan merkitystä laittamalle sen omille sivustoilleen.

Sekä piiri- että korttelitoiminnan kilpailullisen puolen järjestäjä on Suomen Palloliiton (SPL) Kaakkois-Suomen piiri.

PEPOlla oli junioritoimintapuolella kaudella 2011 piirisarjassa 10 joukkuetta ja piirin pienpeli-sarjaan osallistui 3 joukkuetta sekä Etelä-Karjalan korttelisarjaan 8 joukkuetta.

Kesäsarjojen kotipelit pyrittiin pelaamaan Sammonlahdessa aina tiistaisin ja torstaisin mahdollisuuksien mukaan. Talven futsal-pelit pelataan aina viikonloppuna.

Junioreiden harjoituspaikkoina toimii pääsääntöisesti talvella Visma Areena ja Amiksen lämmitettävä tekonurmi. Keväällä harjoituspaikkoina ovat Sammonlahden ja Amiksen tekonurmet. Kesällä ja syksyllä juniorijoukkueiden pääharjoituskenttänä toimii Sammonlahden stadionin tekonurmikenttä ja nurmikenttä, sekä Amiksen tekonurmi.

PEPO saa tukea Eekoon kannustajat ohjelmasta

PEPO Lappeenranta uudisti junioritoimintaansa vuoden 2011 loppupuolella

Uudessa mallissa korostetaan kilpaurheilua ja yksilöiden kehitystä entistä enemmän. Tavoitteena on kehittää pelaajia kohti Suomen huippua. 

Ikäluokkien yhteisen toiminnan lisäksi poikajunioreissa perustetaan edustusjoukkueet ja haastejoukkueet kaikille ikäryhmille E10-ikäluokasta lähtien. Joukkueet hakevat sekä kansallista että kansainvälistä pelikokemusta entistä laajemmalta alueelta.

Uutuutena on myös PEPO Akatemia 10 - 16-vuotiaille pojille ja tytöille. Akatemian pelaajat harjoittelevat yhdessä vähintään kerran viikossa ikäluokkaa kohti. Lisäksi osalle akatemian pelaajista järjestetään ylimääräistä yksilöharjoittelua pienryhmissä.

14 - 17-vuotiaille suurlupauksille on oma Toptalentit -ryhmä, johon päästäkseen on oltava vähintäänkin lähellä oman ikäluokan maajoukkuetasoa. Ryhmän pelaajille luodaan mahdollisuuksia harjoitella eurooppalaisissa ammattilaisseuroissa.

Urheilijakoulutus jatkuu edelleen kolme kertaa viikossa valituille urheilijoille yhteistyössä muiden seurojen, EKLU:n ja opetustoimen kanssa.