Kausikortit 2020

(Päiväys 28.3.2020)

Kausikortti kaudelle 2020 nyt myynnissä

Nyt Korona-epidemian takia kaksi toimintatapaa:

Joko 1. Tilaus täällä ja NOUTO Asema Kourulan R-KIOSKILTA (ja maksu paikan päällä käteisellä, tyky-seteleillä tai mobiililla) (hinta 70,00€)

Tai 2. Tilaus täällä, maksu seuran tilille, ja seura postittaa kausikortin (hinta 70,00€ + postituskulu 2,50€ = 72,50€). Tilinumero: OmaSp: FI96 4108 0010 8293 83

Tilaa aina kausikortti ensin alla olevalla lomakkeella.

Pyydämme lomakkeessa mm. sähköpostin ja puhelinnumeron jotta voimme tiedottaa ajankohtaisista asioista kaikkia kausikortin omistajia, sekä postiosoitteen mahdollista toimitusta varten. 

Kausikortti ei koske mahdollista jatko-ottelua/jatko-otteluita.

Voit tilata samalla kertaa useamman kortin vaihtamalla tilausmäärän ao. lomakkeella.

Jos noudat, maksa Asema Kourulan R-KIOSKISSA käteisellä tai Smartum-seteleillä, tai lisäksi nyt myös kaksi eri ennakkomaksutapaa ennen korttien noutamista:

  • Mobiililla: ePassi (hae "PEPO Lappeenranta")
  • Mobiililla: Eazybreak (hae "PEPO Lappeenranta") 
  • Mobiililla:Smartum (hae "PEPO Lappeenranta")

Mobiiliennakkomaksun tapauksissakin, tilaa AINA kausikortti alla olevalla lomakkeella, jolloin kaikki tiedot on rekisterissä, ja merkitse viestikenttään millä kortit maksettu ja maksun määrä.

Yritystilaukset: yrityksille voimme laittaa laskun (kirjaa laskupyynti, yrityksen yhteyshenkilö ja laskutusosoite viestikenttään). Nämäkin tilaukset alla olevalla lomakkeella.

 

TOIMITUSEHDOT:

Jos noudat kausikortin, tapahtuu kortin nouto tilaajan toimesta. Noudot on mahdollista tehdä heti saman päivän aikana tilauksesta Asema Kourulan R-KIOSKIN kassalta. Maksu noudettaessa vain käteisellä tai Smartum-seteleillä. R-KIOSKIO auki:

  • Arkisin 09.00-20.00
  • La-Su 09.00-19.00

Jos haluat postituksen, seura postittaa kortit noin viikon välein maksun saapumisesta.

KIITOS KAIKILLE ja KIMPISESSÄ NÄHDÄÄN KESÄLLÄ !

TEE TILAUS TÄSSÄ:

 

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.