Päiväkirja ja kuvia

Pääsisäänkäynti
Pientä jonoa PEPO-kioskilla
Vohvelipiste
Lisäparkkialueena ollut liikuntahalliin takana oleva hiekkakenttä alkaa täyttyä autoista
Katujuna toi lisää pelaajia
Yksi PEPO F8-joukkueista
Toinen PEPO F8-joukkueista
Yksi PEPO G7-joukkueista
4 peliä käynnissä yhtäaikaa tekonurmella
3 peliä käynnissä ruoholla
F9 isiä makkarapisteellä
Lisää tekonurmipelejä
PEPO-kioski ja yksi otteluista
Yksi peli (F8 PEPO - KoPa) päättyi ja pelaajat loppukättelyssä
Katujuna keräsi paljon katseita - myös otteluiden aikana

Korttelipäivä 24.5.2014 meni loistavasti. Sää suosi ja joukkueet olivat iloisella futismielellä mukana. Moni poltti naamansa jopa 26 asteeseen nousseessa helteessä. Aurinko paistoi pilveettämältä taivaalta.

Katujuna kulki ahkeraasti ja niin käyttivät pikku-pelaajatkin katujunaa otteluiden välillä. Moni totesi ajelun olevan mukava vaihtelu otteluiden välillä ja samalla pääsi Sammontorin tapahtumaan ilman kävelyä.

Paulan ideoima ja organisoima vohvelipiste oli hyvin suosittu ja kaikki vohvelit (noin 300 kpl) meni loppuun. Myös kioskin luukku kävi ahkerasti ja grilli oli kuumana koko tapahtuman ajan.

Kentällä kävi päivän aikana arviolta noin 1500 ihmistä, jo pelkästään pikkupelaajia oli yksistään noin 350.

Autoruuhka oli PEPO:lle ennenkokematon sillä koskaan ei ole ollut näin paljon vieraita autoilla kentällä samaan aikaan lukuunottamatta PEPO-HJK Suomen Cup peliä vuonna 2008. Parkkipaikkojen loputtua järjestysmiehet ohjasivat autot liikuntasalin takan olevalle hiekkakentälle ja sen täytyttyä Sammonlahden koulun pihalle.

7-9-vuotiaiden ottelut pelattiin 6 eri kentällä (4 ottelua samaan aikaan tekonurmella ja 2 ottelua ruohokentällä) ja sen lisäksi ruohokentän takapuolisko oli varattua D13-peleille.

Nuoret pelaajat kehuivat eniten sitä kun pääsivät nyt ensi kertaa tämä keväänä pelaamaan aidolle ruoholle.

Ottelut tuomitsi Lappee JK:n miesten kolmosen joukkue - heille kuuluu siitä suuri kiitos ! Vastavuoroisesti PEPO:n pikkujunnut hoitavat Lappee JK kotiotteluiden pallopoikatehtävät sekä heidän vanhemmat ovat mukana muissa järjestelyissä.

Joitain kuvia aktiivisesta päivästä ohessa.