Tekonurmikampanja

Visma Areena 5 vuotta - iso investointi tekonurmeen lähestyy

PEPO:n ainutlaatuisen halliprojektin tuotoksena syntynyt jalkapallohalli - Visma Areena - on tullut 5 vuoden ikään. Halli on mahdollistanut jalkapallossa ympärivuotisen harjoittelun vihdoin myös Lappeenrannassa ja on omalta osaltaan piristänyt selvästi jalkapallotoimintaa tällä alueella.

Hallin ylläpito on toki vaatinut rahaa ja jatkuvaa talkootyötä. Ja yksi iso projekti siintää jo horisontissa, eli tekonurmen uusinta. Tekonurmen käyttöikä on yleensä 8 - 10 vuotta, pitkään käyttöikään päästään jos nurmea huolletaan hyvin. Tähän olemme PEPOssa pyrkineetkin, mutta silti nurmi valitettavasti kuluu ja uusinta tulee jossain vaiheessa vääjäämättä eteen.

Alamme jo nyt varautumaan tähän isoon investointiin, jonka kustannukset kaikkine töineen nousee noin 100 000 euron tasolle. Siksi seura perustaa nyt rahaston johon kerätään seuraavien vuosien ajan varoja, joilla tämä investointi olisi mahdollinen.

Jos haluat tukea hanketta, tee lahjoitus tilille FI49 4108 0011 5410 45.  Pankkitapahtuman viestikenttään kirjoita lahjoittajan nimi. 

Vuoden 2020 aikana lahjoitusaika on 1.1.2020 - 31.7.2020. Jokainen yli 100 euron lahjoituksen tehnyt yksityishenkilö saa kiitoksena kausikortin PEPO:n kakkosen otteluihin kaudelle 2020. 

Tulemme syksyllä 2020 raportoimaan, minkä verran lahjoituksia vuonna 2020 rahastoon kertyi.

Jotta osaamme toimittaa kausikortit oikeaan osoitteeseen, täytä yhteystietosi ao. olevalle lomakkeelle ja lahjoitussummasi.

Visma Areena ja PEPO:n juniorit kiittävät kaikkia lahjoitukseeen osallistuvia!

 

Lahjoittajan yhteystiedot:

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.