SEURATIEDOTE 27.4.2022 - Ykkönen saapuu Lappeenrantaan pe 29.4.

27.4.2022
SEURATIEDOTE 27.4.2022

16 vuoden tauon jälkeen jalkapallon Ykkönen palaa Lappeenrantaan.

PEPO kohtaa FF Jaron Pietarsaaresta Amiksella pe 29.4. klo 18.30. Yleisötapahtuman onnistumiseksi on tehty poikkeusjärjestelyjä.

Lappeenrannan kaupunki tuo kentän Valtakadun puoleiseen reunaan aivan kentän sivurajan läheisyyteen siirtokatsomoita, joihin mahtuu noin 500 katsojaa. Tämä täydentää nykyistä kentän eteläreunalla olevaa noin 300 hengen kiinteää katsomoa. Lisäksi kentän muut alueet mahdollistavat yhteensä 1500 katsojan otteluseuraamisen tarvittaessa.

TV-kuvaus tapahtuu tätä tapahtumaa varten tuotavalla nosturilla Valtakadun jalkakäytävältä käsin. Valtakadun kentän puoleinen jalkakäytävä suljetaan läpikululta.

Ykkösen turvallisvaatimusten johdosta ottelua seuraava yleisö on aidatun alueen sisällä, ja muut alueet ovat katsojilta kielletty. Ainoat 2 sisääntuloporttia tapahtumaan ovat kentän nykyisen P-alueen eli kentän vesitornin puoleisella puolella, kuten lipunmyyntikin ja palvelut.

Pysäköinti: Amiksen omasta P-alueesta osa on varattu pysäköintiin, ja muut tapahtumaa palvelevat P-alueet ovat Urheilutalon, uimahallin, Armilan terveysaseman ja vesitornin ympäristössä.

PEPO toivoo, että yleisö saapuu tapahtumaan ajoissa, ja mielellään myös julkisilla, polkupyörillä ja kävellen.

Jalkapallo Ykkönen on Suomen 4. seuratuin sarja heti jääkiekon SM-Liigan, Veikkausliigan ja miesten Superpesiksen jälkeen, ja Suomen 3. korkeimman liikevaihdon sarja, joten kyse on merkittävästä kotiottelutapahtumasarjasta Lappeenrannassa tällä kesäkaudella.

TERVETULOA YKKÖSEN KOTIOTTELUIHIN KESÄKAUDELLA 2022 !