Junioritoiminta

PEPO juniorit esillä 60-v juhlaottelussa PEPO-MP to 26.7.2018 Kimpisessä, yleisöä yhteensä 2215 henkeä. PEPO voitti 4-0.

JUNIORITOIMINTA

(Päivitetty 17.06.2021)

PEPO Lappeenranta tarjoaa normaalin joukkuetoiminnan (harjoitukset ja pelit) lisäksi laadukasta valmennusta taito- ja kykykouluissa, Akatemiassa, sekä maalivahti- ja yksilövalmennusryhmissä. Seuran valmentajat ovat jalkapalloon koulutettuja.

Tarkemmin vuoden 2011 syksyllä uudistetusta junioritoiminnasta tämän sivun alaosassa.

Seura pyörittää toimintaa ympäri vuoden.

Seura on satsannut myös kansainväliseen toimintaan.

PEPOn junioritoiminta jakautuu kolmeen osioon (lisää jokaisesta omassa valikossa):

  • Piirisarjaikäluokan junioritoiminta (11-20 -vuotiaat pojat)
  • Kortteli-ikäluokan junioritoiminta (6-10 -vuotiaat pojat, sis. Hippo-Snadifutistoiminta)
  • Tyttöjen junioritoiminta (6-15 -vuotiaat tytöt)

Sekä piiri- että korttelitoiminnan kilpailullisen puolen järjestäjä on Suomen Palloliiton (SPL) Kaakkois-Suomen piiri.

Kesäsarjojen kotipelit pyrittiin pelaamaan Sammonlahdessa aina tiistaisin ja torstaisin mahdollisuuksien mukaan.

Junioreiden harjoituspaikkoina toimii pääsääntöisesti talvella Visma Areena ja Amiksen lämmitettävä tekonurmi. Keväällä harjoituspaikkoina ovat Sammonlahden ja Amiksen tekonurmet. Kesällä ja syksyllä juniorijoukkueiden pääharjoituskenttänä toimii Sammonlahden stadionin tekonurmikenttä ja nurmikenttä, sekä Amiksen tekonurmi.

PEPO Lappeenranta uudisti junioritoimintaansa vuoden 2011 loppupuolella

Uudessa mallissa korostetaan kilpaurheilua ja yksilöiden kehitystä entistä enemmän. Tavoitteena on kehittää pelaajia kohti Suomen huippua.

Ikäluokkien yhteisen toiminnan lisäksi poikajunioreissa perustetaan edustusjoukkueet ja haastejoukkueet kaikille ikäryhmille E10-ikäluokasta lähtien. Joukkueet hakevat sekä kansallista että kansainvälistä pelikokemusta entistä laajemmalta alueelta.

PEPO tarjoaan myös PEPO Akatemia toimintaa 10 - 16-vuotiaille pojille ja tytöille. Akatemian pelaajat harjoittelevat yhdessä vähintään kerran viikossa ikäluokkaa kohti. Lisäksi osalle akatemian pelaajista järjestetään ylimääräistä yksilöharjoittelua pienryhmissä.

14 - 17-vuotiaille suurlupauksille on oma Toptalentit -ryhmä, johon päästäkseen on oltava vähintäänkin lähellä oman ikäluokan maajoukkuetasoa. Ryhmän pelaajille luodaan mahdollisuuksia harjoitella eurooppalaisissa ammattilaisseuroissa.

Urheilijakoulutus jatkuu edelleen kolme kertaa viikossa valituille urheilijoille yhteistyössä muiden seurojen, EKLU:n ja opetustoimen kanssa.