Kentät ja hallit

 

(Päivitetty 1.6.2020)

Seuran harjoitus- ja peliolosuhteet ovat erinomaiset.

Ohessa kuvia Kimpisen urheilukeskuksesta (missä miesten edustusjoukkue on pelannut kaudesta 2009 lähtien) ja sitten Sammonlahden jalkapallokeskuksesta, johon kesätoiminta pyritään keskittämään Kimpisen ja Amiksen tekonurmen lisäksi.

Talvikaudella seuralla on käytössä aivan uusi 5.1.2015 avattu harjoitushalli joka kantaa nimeä Visma Areena. Hallia pyörittää PEPO Lappeenranta ry:n pääomistama PEPO Areena Oy. Talven ison kentän harjoituspaikkana on Amiksen tekonurmi. Tarvittaessa, talvella on käytössä myös Sammonlahden liikuntahalli ja alueen koulut.

KENTTIEN JA HALLIN OSOITTEET:

1. Kimpisen kenttä: Urheilukatu, Lappeenranta (keskustassa, liikenneympyrästä pohjoiseen ja kenttä on 300m päässä)

2. Sammonlahden kentät: Pirkonlähteenkatu, Lappeenranta (länsi-Lappeenrannassa, ajo-ohje: sekä idästä että lännestä Helsingintietä tultaessa käänny pohjoiseen Yliopistolle päin Skinnarilankadulle, ja heti 200m jälkeen käänny vasemmalle. Kenttä on tämän kadun lopussa 200m päässä). Karttaohje

3. Amiksen tekonurmi: Valtakatu, Lappeenranta (keskustassa, ajo-ohje: idästäpäin tultaessa aja kohti liikenneympyrää ja kenttä on vasemmalla puolella ennen vesitornia, lännestä tultaessa aja liikenneympyrään ja siitä Valtakatuapitkin itään ja kenttä on vesitornin jälkeen oikealla)

4. Visma Areena: Kaartinkatu 3, Lappeenranta. Löydät Visma Areenalle kun seuraat Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston viittoja ja halli tulee vastaan vasemmalla noin 800m ennen yliopistoa.

Kimpisen kenttä
Sammonlahden kentät. Ilmakuva alueesta etelästä päin Saimaan Sunisenselän suuntaan
Visma Areena

 

Kimpisen stadion

 

Sammonlahden kentät idästä päin kuvattuna
Sammonlahden kentät lännestä päin katsottuna (ennen tekonurmen rakentamista)
Sammonlahden nurmikenttä. Taustalla PEPO-kioski ja huoltorakennus (ja tekonurmikenttä)
Sammonlahden tekonurmikenttä. Taustalla yläaste ja liikuntahalli (ja nurmikenttä)

Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimen yhteystiedot:

Kimpinen: 040 5157066

Huoltoauto: 0400 752978

Sammonlahti: 040 1678194