VUOROKALENTERI

(Esittelyviesti päivitetty 27.9.2022)

Kalenterista näet vuorovaraustilanteen.

Hallilla on oltava aina aikuinen vastaamassa tapahtumasta ja sen turvallisuudesta. Joukkueharjoituksessa vastuullisena on aina joukkueen taustaryhmä. Erillistilaisuuksissa vastuuhenkilö nimetään erikseen.

Vastuuhenkilö vastaa että järjestyssääntöjä noudatetaan ja turvaohjeet tunnetaan mikäli vaaratilanne tulee.

TUTUSTUKAA JÄRJESTYSSÄÄNTÖIHIN JA TURVAOHJEISIIN ENNEN HALLIIN MENOA. 

LÄMMITTELYALUEEN KÄYTTÖ: Lämmittelyalue on erotettu kenttäalueesta verkolla. Harjoituksiin tuleva ryhmä voi ja on oikeutettu aloittaa lämmittelyn 30min ennen vuorolistan mukaisen vuoron alkua puolikkaalla lämmittelyalueella (kaupunginpuoleinen puolikas), ja samoin pitämään loppuverryttely 30min vuoron loppumisen jälkeen puolikkaalla lämmittelyalueella. (HUOM: jos varauslistassa on erillinen varaus fyysiselle harjoitukselle, silloin fyysinen treeni on etuoikeutettu pääosalle lämmittelyalueelle.). Lämmittelyalue EI SIIS kuulu vuorotunnin sisältöön harjoituksen aikana mutta kuuluu 30min ennen ja 30min jälkeen vuoroa, paitsi silloin kun joku joukkue on saanut fyysisen harjoituksen vuoron joka on merkitty vuorokalenteriin erikseen.

VARAUSTIEDUSTELUT JA KYSELYT: täytä lomake täällä tai laita sähköposti: pekka.valkeapaa(@)tietoevry.com

Alla ajantasalla oleva google-kalenteri. Jos haluat selkeän näkymän vapaana olevista vuoroista, katso VIIKKONÄKYMÄ (WEEK).  Varatut ajat on sinisellä, vapaat valkoisella.