Avustukset harrastusmaksuihin

Tarvitsetteko tukea seuramaksujen maksamiseen ?

PEPO on perustanut rahaston harrastusmaksujen tukemiseen. Olemme saaneet tähän tukea Lappeenrannan kaupungilta sekä Jalkapallo-Säätiöltä. Tukea voidaan hakemuksesta myöntää alle 18–vuotiaiden lappeenrantalaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan edistämiseen ja seura myöntää avusta PEPO:ssa pelaavien junioreiden harrastusmaksuihin.

Harrastuksen järjestäjä eli PEPO vastaa hakuprosessista sekä siihen liittyvistä tietosuoja-asioista sekä voi tarvittaessa tarkistaa hakemuksessa ilmoitetut tulotiedot hakijalta.Varautukaa siihen, että tukisummat eivät ole isoja, mutta auttavat tarvittaessa kuitenkin harrastuksen kuluihin.

Lapsen tai nuoren jalkapalloharrastus ei saisi vaikeutua tai loppua taloudellisista syistä. Vuosittain haettava tuki kohdennetaan hakemusten perusteella niille PEPO:n junioreille, joiden perheillä on vaikeuksia harrastusmaksujen kanssa.

HUOM:

  • Tukea voidaan myöntää vain yhden harrastuksen perustoimintaan kohdistuviin kustannuksiin/lapsi/vuosi. Perusharrastustoiminnaksi lasketaan lasten tai nuorten viikoittainen /säännöllinen harrastaminen ohjatussa harrastustoiminnassa
  • Perheen tulo- ja varallisuusrajojen arvioinnissa käytetään Lappeenrannan kaupungin www-sivulla olevaa harrastusavustuslaskuria

Kauden 2022 osalta hakuaika päättyi 6.3.2022 mutta hakemuksia tuli sen verran vähän että avaamme haun uudestaan, se on auki nyt 24.4.2022 saakka. Päätökset pyritään tekemään myös huhtikuun 2022 aikana. 

Tukihakemukset jätetään alla olevan lomakkeen kautta. Haettava summa on maksimissaan vuoden seuramaksun suuruinen, mutta mahdollisen tuen suuruus riippuu täysin kriteerien täyttymisestä, jaettavasta kokonaissummasta, hakijoiden määrästä, jne. 

HUOM: seura käsittelee hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti

Hakijan tiedot ja perustelut harrastusmaksu avustukseen:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.