Vera
Hyvää Joulua

Naisten futsalin ainut kotiturnaus pelattiin la 10.12 Sammonlahden palloilusalissa

Vastustajaksi oli saatu FC Hertta Joensuusta ja Ylämyllyn Yllätys

Ensimmäisessä pelissä Herttaa vastaan mentiin 3-0 johtoon. Sitten hyvän olon tunne hiipi puseroon ja minuutissa Hertta tasoitti 3-3. Lilapaidat ryhdistäytyivät ja lopulta ottelu päättyi kotijoukkueelle 6-3. Tonttulakkia soviteltiin kolme maalia tehneelle Mira Kontiolle.

Toisessa ottelusa nuori Yllätyksen joukkue oli mahdollisuuksia vailla. Lilapaidat vyöryttivät hyökkäyksiä Yllätyksen maalille ja summerin soidessa taululla oli kotijoukkueen voitto 10-1 numeroin. Todellisen knallin päähänsä ansaitsi Anni Karhu, joka teki kolme maalia perätysten reilussa kolmessa minuutissa.

Ensi esiintymisen naisten futsal joukkueesa tekivät Erika Tuominen ja Vera Saarenketo

2022 pelit ovat paketissa. Tauolle lähdetään futsal sarjan kärjessä.