Miska Voutilainen aloittanut PEPO:n junioripäällikkönä

24.2.2023


Miska Voutilainen aloittanut PEPO:n uutena Junioripäällikkönä

 

PEPO:n junioripäällikkönä on aloittanut 1.12.2022 alkaen Joensuulaislähtöinen Miska Voutilainen (24).

Nuoresta iästä huolimatta Voutilaisella löytyy jo monipuolinen ja kattava työkokemus liikunta-alan parissa. Hän on toiminut valmennustehtävissä päätoimisena jo kolmessa eri seurassa ennen pestiä PEPO:n kanssa. Lisäksi Voutilainen on työskennellyt mm. yksityisellä puolella liikunnanohjaajana/hiihdonopettajana, urheilukoulussa, sekä mm. esimiestehtävissä elämysliikunta palveluiden parissa.

Voutilainen on tämänhetkisen liikunta-alan oppinsa saanut Tanhuvaaran urheiluopistosta, josta hän on erikoistunut urheiluvalmennuksen, sekä omistaa myös mm. personal trainer ja luonto- ja elämysliikunnan ohjaajan pätevyydet monen muun koulutuksen lisäksi. Parasta aikaa hän suorittaa myös UEFA B – valmentajalisenssiä lajikoulutuksen puolelta.

Joensuusta kotoisin oleva Voutilainen on viime vuodet viettänyt useammalla eri paikkakunnalla ja on nyt omien sanojensa mukaan kotiutunut jo hyvin Lappeenrantaan. Miska on monipuolinen urheilumies, jonka ehdottomia suosikkilajeja jalkapallon lisäksi on koripallo & hiihtolajit. Voutilainen kilpailee ja harjoittelee itsekin tavoitteellisesti kestävyyslajien parissa, joten hänet voi lähes päivittäin nähdä Lappeenrannan maastoissa hikoilemassa. Myös intohimoinen avantouinti harrastus on hänen yksi vireystilan ylläpitämisen salaisista aseista.

PEPO:n junioripäällikön pestiä ja tulevaa vuotta hän kuvailee seuraavalla tavalla:

”On ollut miellyttävää aloittaa työskentely kasvavassa ja mittapuulla hyvällä tasolla olevassa urheiluseurassa, jolta löytyy kehityshaluinen, eteenpäin katsova ja osaava organisaatio taustalta. Olen tyytyväinen, että edeltäjäni Karri Ellonen edusti myös nuoremman sukupolven valmennusosaamista, sillä itseni mukaan lukien toivoisin urheiluseurojen vastuutehtävissä nähdä enemmänkin nuorta ammattitaitoa yli lajirajojen. Haluan tuoda omalla freesillä ja persoonallisella valmennus-/johtamistyylilläni panokseni seutukunnan jalkapalloilun, sekä urheilu- ja liikuntakulttuurin edistämiseen tulevina aikoina Etelä-Karjalassa.”

PEPO toivottaa Miskan tervetulleeksi Lappeenrantaan ja mukaan seuran toimintaan!