Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy tukemassa PEPO seuratoiminnan kehittämistä

2.5.2023


Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy:n palvelukonsepti on auttanut merkittävästi PEPO seuratoimintaa kehittämään kokonaisvaltaista harjoittelua. Urheilufysioterapeutin ohjaus ja neuvonta on jo osa juniorijoukkueidenkin ammattitaitoista valmennusta. Katso video:

https://www.youtube.com/watch?v=30O5rcyf2q0

Riittävän nuorena aloitettu fyysisten ominaisuuksien kehittäminen ja vahvistaminen vähentävät tutkitusti loukkaantumisriskiä sekä parantavat urheilijoiden kapasiteettia toimia terveinä lajissaan. Kun urheilijan liikkuvuus-, ja voimaominaisuudet ovat yksilöllisesti huomioitu, parantaa se mm. jalkapalloilijan juoksuominaisuuksia ja juoksunopeuttakin. Fysioterapeutti on siis tärkeä osa juniorijoukkueidenkin taustatiimiä.

Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy tarjoaa kattavan valikoiman lääkäri-, fysioterapia- ja fyysisen valmennuksen palveluita. Käytössä on monipuolinen kuntosali ja testausvälineistö. Palvelukonsepti räätälöidään aina yksilökohtaisesti.

Lappeenrannan Fysikaalisen Hoitopalvelun palvelutarjonnasta löytyy:

Fysioterapia, Ortopedia, Urheilufysioterapia, Urheiluvammojen hoito ja ennaltaehkäisy, Leikkauksen jälkeinen kuntoutus, Hieronnat, DryNeedling-kuivaneulaus, LPG-imurullaushoito, Teippaukset, Personal Training, Tukipohjalliset ja PhysioPilates.

Lisätietoja seuraavista palveluista löytyy fysikaalinenhoitopalvelu.fi/palvelut/

PEPO Miesten edustuksen päävalmentaja Teemu Tavikainen on erittäin tyytyväinen Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelut Oy palvelukonseptiin.

“Hienoa, että yhteistyö Petteri Koskisen ja Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy:n kanssa jatkuu myös tällä kaudella. Yhteistyö on tärkeä osa meidän loukkaantumisten ennaltaehkäisyä ja lisäksi saamme

lihastasapaino- ja liikkuvuuskartoituksista yksilökohtaisia ohjeita pelaajan arkeen.

Toinen tärkeä osa on toki meidän loukkaantuneiden pelaajien laadukas ja progressiivinen kuntoutusprosessi sertifioidun urheilufysioterapeutin kanssa."

PEPO kiittää Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy:n koko henkilökuntaa ammattitaitoisesta ja joustavasta palvelukonseptista.