Tiedote / isoja muutoksia kenttäolosuhteissa - Sammonlahden luonnonnurmi tänään viimeistä kertaa auki

3.9.2023


TIEDOTE

TÄNÄÄN sunnuntaina 3.9. on PEPO:n historian yksi virstanpylväs, kun pitkään palvellut Sammonlahden luonnonnurmi on viimeistä päivää auki ja poistuu käytöstä.

PEPO:n ja muiden jalkapalloseurojen harjoitus- ja peliolosuhteissa tapahtuu merkittävä muutos nyt seuraavan 9-10 kuukauden aikana laajemminkin:

1. Sammonlahden luonnonnurmikenttä poistuu käytöstä ma 4.9. alkaen

2. Sammonlahden luonnonnurmikenttä korvataan tekonurmikentällä, jonka sijoituskohta siirtyy nykyisen luonnonnurmikentän eteläpäähän ja asemoituu poikittain poisjäävän luonnonnurmikentän päälle.

3. Tekonurmikentän alle asennetaan lämmitysputket mahdollista tulevaa lämmitystarvetta varten

4. Uusi tekonurmikenttä pitäisi olla käytössämme kesäkuussa 2024.

5. Myös PEPO:n käytössä aina talvisin ja keväisin ollut Amiksen tekonurmi poistuu käytöstä näillä näkyminen huhtikuussa 2024, ja kaupunki siirtää sitä 40m itään päin, ja sen lämmitystehoja parannetaan ja jo yli-ikäinen tekonurmi uusitaan. Iso toive on että Amis on jälleen käytössä marraskuussa 2024.

6. Sammonlahden ja Amiksen muutokset tarkoittavat että huhti-kesäkuu 2024 tulee olemaan haastava Lappeenrannan jalkapallokenttien riittävyyden osalta, ja osin myös heinä-syyskuu 2024 Amiksen muutostyön johdosta.

7. Ma 4.9. alkaen, PEPO ottaa harjoitus- ja pelikäyttöön omistamansa Visma Areenan puolikentän mittaisen lämmitetyn jalkapallohallin, ja valmennusjohtomme pyrkii saamaan harjoitusvuorot sekä sarjaottelut toimivasti jaettua Sammonlahden nykyisen tekonurmen ja Visma Areenan puitteissa.

Seuraavassa linkissä on PEPO:n syksyn laaja otteluohjelma kattaen myös juniorijoukkueet: https://www.pepofutis.net/sarjat…/pepon-sarjapelit-2023/

Hyvää jalkapallosyksyä kaikille !

PEPO johtokunnan puolesta

Kari Suninen, puheenjohtaja