Miesten päävalmentaja Tero Niemisen uudenvuoden tervehdys

28.12.2023

Tero Nieminen Kimpisellä lokakuussa 2023
Tero Nieminen Kimpisellä lokakuussa 2023

Uudenvuoden tervehdys miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tero Niemiseltä:

"Joulutauko päätti edustusjoukkueen kuuden viikon harjoittelujakson ja joukkue siirtyi kahden ja puolen viikon omatoimijaksolle.

Edustusjoukkueen kokoaminen on aikataulussa. Olemme saaneet kokoon lisäkseni valmennustiimin ja taustat, jotka halusimme.

  • Joukkueenjohtaja: Keijo Pietarinen
  • Huoltaja: Ilpo Kylkilahti
  • Fysiikkavalmentaja: Alex Oikkonen
  • Maalivahtivalmentaja: Ville Muhli
  • Valmentaja: Marko Kaila
  • Valmentaja: Janne Muhli

Pelaajasopimuksia joukkueella on tällä hetkellä 15 kappaletta. Olen tyytyväinen kuuden viikon harjoitusjaksoon ja nuorten pelaajien sinnikkääseen työntekoon, tästä on hyvä jatkaa vuodenvaihteen jälkeen. Joukkue tarvitsee vielä kokemusta ja toivomme että pääsisimme sopimukseen pelaajien kanssa jotka haluamme joukkueeseemme. Hakusessa on kolmesta viiteen pelaajaa.

Tulevat kaksi kuukautta tammi-helmikuu tulevat olemaan rankkoja, niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Harjoittelemme paljon ja väliin saamme mitata tasoamme harjoituspeleissä, joita pelaamme Ukonniemi areenalla Imatralla ja lähikaupungeissa.

Tulevan kahden kuukauden jakson tärkeimpiä asioita on se, kuinka saamme viritettyä kilpailun arkiseen tekemiseen. Toivon että kaikki, niin pelaajat, kuin valmennus heittäydymme, vain ja ainoastaan seuraavaan harjoitukseen ja seuraavaan tilanteeseen. Mikäli onnistumme tässä, uskon että olemme kahden kuukauden päästä ottaneet steppejä eteenpäin henkilökohtaisella tasolla (fysiikka, henkinen lujuus, lajitaito), tunnemme paremmin toisemme ja olemme valmiita tekemään töitä toistemme eteen.

Nyt ladataan akkuja ja valmistaudutaan. Tammikuussa pääsemme tekemään töitä yhdessä !

ps. Kausikortit Kimpiselle kaudelle 2024 ovat ilmestyneet. Pääset tilaamaan omasi seuraavan linkin kautta. Maksuvälineenä käy myös työnantajien ePassi, Smartum ja Edenred: https://www.pepofutis.net/kausikortit-ja-liput/

Hyvää uutta vuotta kaikille !

Tero Nieminen

Päävalmentaja