Jalkapallohallin nimi muuttuu Kielo Areenaksi 1.1.2024 alkaen

31.12.2023 klo 21:00


PEPO:n jalkapallohallin nimi vaihtuu Visma Areenasta Kielo Areenaksi

PEPO:n pääomistaman Skinnarilassa sijaitsevan jalkapallohallin nimi vaihtuu.

Hallin uusi nimi on Kielo Areena. Nimen muutos astuu voimaan 1.1.2024.  

PEPO Lappeenranta ry:n pääomistama halli otettiin käyttöön Tapaninpäivänä 26.12.2014, ja täyttää joulukuussa 2024 kymmenen vuotta.

Hallin pääyhteistyökumppanina hallin alusta alkaen on ollut Visma Solutions Oy. PEPO kiittää Visma Solutions Oy:tä erittäin pitkästä ja arvokkaasta tuesta junioritoiminnan olosuhteille Lappeenrannassa vuosina 2015-2023.

Vuoden 2024 alusta alkaen pääyhteistyökumppanina aloittaa Kielo Office Solutions Oy.

- "Kielo Office Solutions Oy on tehnyt PEPO:n kanssa sujuvaa yhteistyötä markkinoinnin suhteen muun muassa tienvarsien led-näytöissä ja tarjoamalla asiakkailleen lippuja PEPO:n miesten edustusjoukkueen otteluihin. Nyt Kielolle tarjoutui tilaisuus tiivistää yhteistyötä PEPO:n kanssa Kielo Areenan muodossa. Tämä on meiltä vastuullisuusteko, jolla tuemme nuorten liikunta- ja urheilumahdollisuuksia Lappeenrannassa", toteaa avainasiakaspäällikkö Heidi Sipponen Kielo Office Solutions -yhtiöstä.

PEPO:n puheenjohtaja Kari Suninen ja johtokunnan jäsen Pekka Valkeapää ovat tyytyväisiä hallin uudesta pääyhteistyökumppani -sopimuksesta, ja päivittävät jalkapallohallin tilannetta:

- ”PEPO:n jalkapallohallin ylläpito on hoidettu pääosin talkootyöllä seuraihmisten toimesta, mutta siitä huolimatta hallin kulurakennetta ei saa katettua pelkillä käyttäjien maksuilla, joten eri yhteistyökumppanien erimuotoinen tuki on ollut äärimmäisen tärkeä, jotta Lappeenrannassa saadaan pidettyä junioreille asianmukaiset olosuhteet jalkapallon harjoitteluun."

- "Tärkeimpinä tukimuotoina ovat hallin nimisponsorointi, hallin lakanamainokset, hallin digitaulun mainokset, sekö halliyhtiön muut mainostaulut. Näistä tuista nyt ja jatkossa kaikille yhteistyökumppaneille iso kiitos. Ilman heitä ei Lappeenrannassa olisi talvikaudella lokakuusta huhtikuuhun jalkapallojunioreilla asianmukaisia olosuhteita lajin harjoitteluun."

- "Samalla on Lappeenrantaan luotu olosuhteet myös muille käyttäjäryhmille, kuten LUT yliopiston jalkapallon ja amerikkalaisen jalkapallon ryhmille, frisbeegolf Willimiehen Disc Golf:lle, liikuntakouluille, Lappeenrannan ja lähialueen jalkapallon aikuisjoukkueille sekä myös koulujen liikuntatuntien käyttöön”.

Tekonurmipohjainen lämmitettävä halli on ollut todella kovassa käytössä, käyttöaste arki-iltojen vuorojen osalta marras-huhtikuussa on ollut liki 100 %. Suurimpana käyttäjäryhmänä ovat nuoret 3-17 -ikäiset tyttö- ja poikaryhmät, ja sen lisäksi mm. liikuntakoulut sekä useat aikuisjoukkueet sekä aikuisharrasteryhmä ovat vakiokäyttäjiä. Muutaman vuoden tähtäimellä halliyhtiöllä on edessä iso investointi uusine taloudellisine haasteineen normaalien ylläpitokulujen päälle, kun tekonurmen käyttöikä alkaa lähestyä loppuaan.

Lisätiedot:

  • Kielo Office Solutions Oy: Heidi Sipponen, p. 050-4362129
  • PEPO Lappeenranta ry ja PEPO Areena Oy: Pekka Valkeapää, p.  040-5457334