PEPO-HIFK otteluraportit

4.2.2018

Ottelun raportit

Kotijoukkue PEPO:n raportti:

PEPO:n kotiavaus päättyi karvaaseen 1 - 4 tappioon HIFK:lle. Ensimmäisen puoliajan alku oli kotijoukkueelle tahmea ja heikko syöttötyöskentely avasi HIFK:lle muutamia maalipaikkoja, joista joukkue lopulta rankaisikin kotijoukkuetta.

HIFK:n avausmaalin viimeisteli 26 minuutilla Matias Hänninen, jonka jälkeen kotijoukkue pääsi kuitenkin jo paremmin peliin mukaan.

Edwin Salazar tarjoili pian avausmaalin jälkeen Akeg Dengille makoisan paikan tasoittaa ottelu, mutta vapaasta paikasta puskemaan päässyt Deng epäonnistui hieman puskussaan.

Kesken hyvän PEPO jakson Craig Hillin huolimaton avaus johtaa Tuukka Kurjenviimeistelemään 0 - 2 maaliin.

Hieman ennen puoliaikaa kotijoukkueen harmiksi, lisää Kurki vielä luvuiksi 0 - 3.

Toisen puoliajan alkuun lisää HIFK vielä hieman vauhtia peliin ja saa lisättyä johtonsa kyseenalaisella rangaistuspotkulla, jonka viimeistelee Antti Ulmanen 0 - 4.

Edwin Salazar tuo maalillaan hieman lohtua kotijoukkueelle ja kotiyleisölle, viimeistellen Joel Laitisen vapauttavasta syötöstä loppunumerot 1 - 4.

"Harmittaa tällainen suoritus kotiyleisön edessä, paljon jää kehitettävää tuleviin peleihin, mutta onneksi sarjan alkuun on aikaa. HIFK tarjosi kyllä sopivan vastustajan tähän kohtaan ja odotin kyllä meiltä kypsempää suoritusta."

"Ensimmäisen puoliajan yksi hyvä jakso ei näissä karkeloissa vielä riitä. Paljon tehtiin virheitä mutta niistähän parhaiten opitaan," kommentoi kotijoukkueen valmentaja Mika Heino.

PEPO jatkaa Cup taivaltaan kohtaamalla seuraavaksi Talin hallissa lauantaina 10.2 oman Kakkosen lohkonsa Gnistanin klo 16.00.

Vierasjoukkue HIFK:n raportti