Edustus 0-1 voittoon Mikkelissä

25.3.2018

PEPO avasi harjoitusottelukautensa voitolla

MP – PEPO 0 – 1 (0 – 0)

PEPO:n otteluraportit toimitetaan jatkossa heti kun pelianalyysi (InStat) saadaan. Tällä pyrimme varmistamaan ottelun totuudenmukaisen kuvailun. ”Kauneus on katsojan silmässä”, joka välittyy aivoihin omana totuutena (vrt. mm. MP otteluraportti ja tilastot).

Ottelu MP:tä vastaan toimi puolustuspelaamisen harjoitteluna, mistä johtuen ottelun alku olikin MP:n hallintaa kentän ”vaarattomilla” osa-alueilla. PEPO:n saatua muotoaan ja prässipelaamistaan paremmin toimimaan, siirtyi hallinta pikkuhiljaa vierailijoille. Kuitenkaan isompia vaaratilanteita ei ensimmäisen puolikkaan aikana saatu, erinomaisesti pelanneen MP vahti Sammy Ndjockin maalille. Vahva puolustuspelaaminen piti myös MP:n pois vaarallisilta maalintekosektoreilta. Puoliajalle poistuttiinkin 0 – 0 tilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi PEPO:n ottaessa ottelua pikkuhiljaa enemmän hallintaansa ja luomalla vahvemmin varsinkin vasemmalta laidalta Markus Koistisen ja Jerry Särkän kautta tilanteita. Ottelun 56:llä minuutilla Markus Koistisen loistavasta keskityksestä nousi oikea puolustaja Jens Harju omiin korkeuksiinsa ja puski pallon vastustamattomasti verkkoon.

MP sai vastaiskuista luotua muutaman puolittaisen tilanteen, Miikka Oinosen kertaalleen kokeillessa pienestä kulmasta Craig Hillin refleksejä muiden maaliyritysten tyrehtyessä heikohkoon viimeistelyyn.