Härkäviikon eka pelissä murskajaiset. PEPO-PeKa 13-0 (9-0).

2.8.2018


Cupin peli la 4.8.
Cupin peli la 4.8.

Ke 1.8 PEPO - PeKa 13-0 (9-0). Netta 4, Nopi ja Pihla 3, Emma, Petu ja Tiiu 1

La 4.8 klo 15.00 PEPO - FCFJ Kimpisessä. Naisten Suomen Cupin peli, joka samalla on naisten PEPO 60 v juhlaottelu

Ti 7.8 klo 19.00 PEPO - STPS Sammonlahdessa. Naisten kolmosen kärkikamppailu

 

Tulkaahan kannustamaan!

 

Vähän taustaa tuleviin otteluihin

Naisten kolmosessa eletään mielenkiintoisia aikoja, kun keskiviikkona 1.8 kohtaavat sarjan kärki PEPO ja loppupään vartija PeKa. Pelistä ei missään nimessä tule helppoa, vaikka edellisessä kohtaamisessa Karhulassa PEPO takoi taululle karmeat lukemat 14-0. Tärkein teesi ottelussa on varmasti asenne. Maalintekopaikkoja ei varmasti tule puuttumaan, mutta viimeistelyn on syytä olla laadukasta tai muuten tulee vaikea peli.

Seuraavan viikon tiistaina 7.8 pelataan kolmosessa loppusijoituksia ajatellen tärkein peli, kun sarjan toinen kärkijoukkue STPS saapuu Sammonlahteen. Toukokuussa pelatussa edellisessä pelissä STPS oli viimeistelyssä tehokas pyöritellen PEPOn kumoon 3-0. Nyt olisi siis oivallinen paikka maksaa kalavelkoja takaisin. On sanomatta selvää, että naisten on pelattava  kauden paras ja ehjin ottelu, missä armoa ei anneta eikä pyydetä.

Lauantaina 4.8 pelataan PEPOn 60-vuotis juhlaottelu Kimpisellä, johon naiset ovat saaneet Suomen Cupiin vastustajakseen FCFJ:n Porvoosta. Ottelu on sinänsäkin mielenkiintoinen; Kaakon kolmosen voittaja kohtaa mahdollisesti  juuri FCFJ:n kakkosen karsinnoissa.

T18 aloittaa kautensa torstaina 9.8 Joensuussa. 2 divisioonaa pelataan kuuden joukkueen voimin. Muut sarjan joukkueet ovat: FC Hertta/2, FC LaPa, FC Siili ja Pallokissat/2 ja PaRi

Joukkueella on selkeä tavoite palata kaudeksi 2019 ykköseen.

Pelaajisto on rakennettu naisten joukkueen nuorimpien ja T15 pelaajien ympärille