Timo Paasolainen Fortuna Sittardin leipiin!

15.10.2018 klo 22:45

Pitkän päivätyön PEPO Lappeenrannassa tehnyt Timo Paasolainen siirtyy Hollantiin Fortuna Sittardin palkkalistoille. PEPO:n pelaajakehityksen johtajana toiminut Paasolainen on tehnyt ensi kesäkuuhun jatkuvan sopimuksen Fortunan kanssa. Sopimukseen kuuluu U16- ja U17-joukkueiden valmentaminen sekä Fortunan yksilövalmennuksen kehittäminen.

”Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Olen jo pitkään haaveillut ulkomaisessa ammattilaisseurassa työskentelemisestä ja nyt se toteutuu, vieläpä Hollannin pääsarjaseurassa, Paasolainen toteaa.
Kiitos PEPO:lle näistä vuosista. Seura on ottanut huikeita askelia eteenpäin viimeisen vuosikymmenen aikana ja se jatkukoon. PEPO säilyy aina sydämessäni ja palaan varmasti vielä PEPO:n toimintaan mukaan.”

PEPOn muutosten aika alkoi kaudella 2007, jolloin Timo aloitti PEPO:ssa valmennuspäällikkönä. Tämän reilun kymmenen vuoden aikana on seurasta kasvanut yksi Suomen menestyneimmistä pelaajakasvattajaseuroista. Kasvu Uus-Lavolan kaupunginosaseurasta tähän tilanteeseen on ollut huikea ja isolta osin tämän kehityksen pääarkkitehtina on toiminut Timo Paasolainen. Kiitämme sydämestämme Timon aikaa seurassa, erinomaista ammattitaitoa ja periksiantamattomuutta, millä tavalla hän on myös rakentanut uraansa kohti kansainvälisiä kenttiä. Työ seurassa jatkuu Timon viitoittamalla tiellä.
PEPO:n tekninen johtaja Mika Heino ja puolustajalupaus Joel Laitinen vierailevat Sittardissa lokakuun lopussa. Laitinen on ollut jo pitkään Fortunan kiinnostuksen kohteena ja antaa seuralle näyttöjä viikon verran. Heino sen sijaan allekirjoittaa virallisen yhteistyösopimuksen PEPO:n ja Fortunan välillä.

”PEPO on luonut hienon väylän kansainväliseen jalkapalloon. Toivottavasti tämä antaa seuraväelle lisää uskoa siihen, että myös Etelä-Karjalasta voi päästä kansainvälisen futiksen äärelle”, Paasolainen sanoo.