Miehet tasapeleihin Suomen Cupissa

3.2.2019

PEPO:n loppukokoonpano PEPO-MP -pelissä 20.1.2019 Aviasport Areenalla
PEPO:n loppukokoonpano PEPO-MP -pelissä 20.1.2019 Aviasport Areenalla

PEPO jäi tasapeliin myös JIPPO:n kanssa Joensuussa

Kuten MP:n kanssa pari viikkoa sitten Aviasport Areenalla, PEPO tasasi pisteet myös JIPPO:n kanssa tänään.

PEPO ja JIPPO eivät siten ratkaisseet vielä Karjalan herruutta. Molemmat joukkueet esittivät tässä vaiheessa kautta hyvää ja yleisöön menevää jalkapalloa maalittomasta tasapelistä huolimatta.

Ensimmäisellä puolikkaalla JIPPO iski muutaman kerran vaarallisesti vastaan, päästen kertaalleen jopa läpiajoon jonka PEPO vahti Craig Hill nollasi tyylikkäästi. PEPOn parhaat paikat tulivat Petteri Rönkölle hänen puskettua pallon tolppaan ja Jami Vistolle aukeni loistava paikka Jirko Sorsan maalilla, Viston hieman epäonnistuessa laukauksessaan lähes avopaikasta.

Toisella puoliajalla PEPO otti selkeämmin ottelua haltuunsa ja pääsi muutamaan otteeseen hätyyttelemään JIPPO maalia saamatta kuitenkaan Cupin jatkopaikkaa oikeuttavaa maalia aikaan.

"Huomioiden sen että olemme pienessä harjoitushallissa nyt harjoitelleet, pojat tekivät sovittuja asioita hyvin. JIPPO puolusti hyvin joukkueena ja oli varsinkin ensimmäisellä puoliskolla vaarallinen nopeissa vastaiskuissaan. Vielä ei ihan löydetty niitä asioita miten olisimme vielä parempiin maalipaikkoihin murtautuneet. Harmi että Cup taival nyt päättyi mutta tästä on nyt hyvä jatkaa harjoittelua," kommentoi Mika Heino.

Harjoitusottelut jatkuvat 12.2. kun PEPO kohtaa Imatralla Kultsu FCn.