Tänään miesten harjoitusottelu Reipas-PEPO 2-3

23.2.2019

Tänään minuutteja saivat kaikki PEPO-MP Suomen Cup-ottelussa huilanneet Paul Obi, Joonas Hakkarainen ja Jonathan Dunyin

Tänään aamutuimaan klo 10.00 kohtasivat harjoitusottelussa Lahdessa Kakkoseen noussut perinteikäs seura Lahden Reipas ja PEPO. Ottelu päättyi 2-3 PEPO:n voittoon. Lyhyt taportti ottelusta:

Vieraana Lahdessa esiintynyt PEPO otti heti pelin alussa ohjat käsiin ja hätyytteli lahtelaisten maalia useampaan kertaan jo ensimmäisen 20 minuutin ajan. Kuten usein kun hallitseva joukkue ei tee sitä maalia rankaisee vastustaja. Riku Heini siirsi hienolla vaparilla lahtelaiset johtoon 1 - 0. PEPO ei tilanteesta hätkähtänyt vaan hyvin pelannut Nikke Veikkasen murtauduttua rangaistusalueelle rikottiin häntä ja Petteri Rönkkö latasi rankkarista varmasti tasoituksen. PEPOn pallonhallinta ja Markus Koistisen loistava yksilösuoritus vielä ennen puoliaikaa, vapautti Paul Obin maalintekoon 1 - 2.

Toinen puoliaika meni aluksi PEPO komennossa, kunnes Alieu Ceesay ajettiin kahden keltaisen seurauksena ulos ja Reipas pääsi paineistamaan ylivoimalla PEPO maalia. Kesken lahtelaisten painostuksen edellisenä päivänä harjoiteltu kuvio tuotti PEPOn 1 - 3 voittomaalin, Eetu Suoraniemen, Nikke Veikkasen ja viimeistelleen Joona Viskarin pyöritellessä lahtelaispuolustuksen solmuun. Ottelun lopun painostus lahtelaisilta tuotti vielä yhden rp. maalin ottelun lopputuloksen ollessa 2 - 3.

"Paljon hyviä asioita näkyi kentällä ja pienellä huolellisuudella olisi voitu peli hoitaa jo ottelun alussa", kommentoi päävalmentaja Mika Heino tyytyväisenä hyvään puristukseen aamuvarhaisessa pelissä.

Tänään IPS:n ja PEPO/IPS -yhteisjoukkueen kasvatti Nuutti Toiviainen pelasi ensimmäiset minuuttinsa PEPO:n miesten edustusjoukkueessa.

PEPO:n kokoonpano ja vaihdot: