Miesten sarjaotteluohjelma on julkistettu

1.3.2019

Suomen Palloliitto julkaisi tänään klo 17.00 PEPO:n lohkon otteluohjelman sarjakaudelle 2019.

PEPO sai omia toiveitansa melko hyvin ohjelmaan mukaan. Yksi toive oli että kevään ensimmäinen kotiottelu olisi mahdollisimman myöhään jotta olisi mahdollisuus saada kaikki kotipelit pelattua Kimpisen stadionilla. Samoin Veikkauksen vaatimuksena perinteisesti usein olevien lauantai-pelien määrää PEPO toivoi pienemmäksi, ja toivoi tilalle arki-illan ja sunnuntai-illan otteluita.

Nyt ensimmäinen kotipeli pelataankin poikkeuksellisen myöhään keväällä, ja arki-iltaotteluitakin on mukava määrä. Veikkauksen vaatimuksesta usea kotiottelu on silti edelleen lauantaina. Toisaalta sarjaohjelma alkaa tiukalla ottelutahdilla kun sekä touko- että kesäkuussa on 5 ottelua.

Sarjakausi alkaa la 4.5. klo 17:00 vierasottelulla Kouvolassa Susia vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on su 19.5. klo 18:30 ja vastassa NJS. Toivotaan että jo ensimmäinen kotiottelu saadaan pelattua Kimpisellä mikä olisi historiallinen tapahtuma. Koskaan ei ole päästy suoraan aloittamaan kotiotteluita Kimpisessä.

Kotiotteluista 2 on toukokuussa ja peräti 3 kesäkuussa, ja sitten taas heinäkuussa vain 1 kotiottelu, ja elo- ja syyskuussa taas 2 kotiottelua. Viimeinen kotiottelu on la 5.10.

Kausikorttikampanja poikkeuksellisen edullisella hinnalla 35.00 euroa jatkuu vielä 30.3.2019 asti, jonka jälkeen kausikortin hinta on normi 70,00 euroa. Koossa on nyt noin 570 myytyä kausikorttia. LIITY TÄÄLLÄ MUKAAN !

Koti- ja vierasottelut löydät täällä.