Jalkapalloseurat vaativat tasapuolisuutta halliaiheissa

17.1.2020


Visma Areena täyttää 5 vuotta tänä vuonna. PEPO joutui "pakon sanelemana" investoimaan omaan harjoitushalliin kun Lappeenrannan kaupunki ei edennyt jalkapallohallin kanssa kaupungissa. Seura investoi halliin sekä vastaa sen vuosittaisista ylläpitokuluista. Ja kaiken tämän kustannuksen seura kokoaa yhteistyökumppaneilta, Visma Areenan lakanamainostajilta, juniorien vanhemmilta, muilta harrastajilta sekä  Visma Areenan digitaulun mainostajilta.

KIITOS KAIKILLE TUKIJOILLE!

Nyt kaupungin eri halliratkaisujen (jäähalli ja ns. yleisurheiluhalli) lähestyessä, jalkapalloseurat vaativat tasapuolista kohtelua isojen juniorilajien halliolosuhteissa ja niiden maksuvastuissa Lappeenrannassa.

PEPO:n puheenjohtaja Kari Suninen haastattelussa tästä aiheesta Lappeenrannan Uutisissa.

Lappeenrannan Uutiset 15.1.2020 (sivu 8-9)

Jalkapalloseurat PEPO, FC LaPa, LAUTP, Kultsu FC ja Joutsenon Kullervo ovat toimittaneet Lappeenrannan kaupungin virkamiehille ja valtuustoryhmien puheenjohtajille sekä kaupungin hallituksen puheenjohtajalle elokuussa 2018 yhteisen kirjelmän.

Kirjelmässä pyydetään Amiksen jalkapallokentän säilyttämistä, sen infrastruktuurin parantamista, sekä sitä että kaupunki ostaa sopivaksi katsotun määrän hallivuoroja seuroille olemassa olevista jalkapallohalleista (Visma Areena ja Ukonniemi Areena). Näin jalkapalloa harrastavat juniorit saisivat saman edun kuin muidenkin lajien junioriharrastajat. 

Aiheesta myös PEPO facebookissa