PEPO toimii, Suomi toimii, korona-aikakauden jälkeenkin

20.4.2020 klo 15:00PEPO taustahenkilön tervehdys:

Yhteisöllisyys, yhteistyö ja luottamus - näitä kaikkia tarvitsen toimiessani eri rooleissa. Olen futisäiti, P14 jojo, PEPO naistiimin jäsen nro3 ja työssäni SuPerilainen Eksoten pääluottamusmies ja lähihoitaja.

Näissä kaikissa rooleissa korostuu yhteisöllisyys. On mahtavaa kuulua yhteisöihin, joissa samanhenkiset ihmiset toimivat yhteistyössä yhteisen hyvän eteen.

Yhdessä kentän laidalla ja Kimpisen katsomossa kannustetaan junnuja ja PEPO:n edustusjoukkueita. Voiton tullen riemuitaan, mutta tappiossakin ollaan tukena.

PEPO naistiimissä Liisa ja Terhi tekevät valtavasti työtä ja minä yritän muilta kiireiltäni ehtiä mukaan aina kun mahdollista. Yhdessä yhteistyöllä ollaan hoidettu lukuisat kioskivuorot ja. PR-tapahtumien kahvitukset.

Työssäni SuPerilaisena pääluottamusmiehenä eteen tulee vaikeita, ikäviäkin asioita, joita pyrin parhaani mukaan ratkomaan. Olen tukena SuPerilaisille työntekijöille erilaisissa tilanteissa. Joskus saamme asialle yhteistyöllä työnantajan kanssa kaikille sopivan ratkaisun, mutta pettymyksiltä ei voi aina välttyä. Yhteistyön merkitystä ei voi väheksyä. Jotta yhteistyö toimisi, tarvitaan luottamusta ja luottamus on ansaittava.

Elämme nyt hyvin poikkeuksellisia aikoja. Toivonkin koko PEPO perheyhteisön luottamusta omaa seuraamme kohtaan. Luottamaan siihen, että vielä PEPO Naisten ja Miesten edustusjoukkueet pelaavat Sammonlahdessa ja sinisellä Kimpisellä, ja junnut pääsevät aloittamaan futiskauden - sitten kun kaikki on taas hyvin.

Yhdessä yhteistyöllä, Katja Laitinen.