Naiset päättivät kauden maalijuhliin. PEPO-KJP Sudet 6-1 (4-0)

3-0, 5-1 ja 6-1 Pihla
4-0 Hannele
4-0 Hannele

Kauden parasta peliä naisilta. Pallo kulki ja syötöt napsui jalkaan. Hienoja kuvioita ja komeita maaleja.

Heti pelin alussa otettiin ohjat tukevasti omiin käsiin ja hallittiin ensimmäistä puoliaikaa suvereenisesti.

Maalikarkelot aloitti kapteeni Emma Nuutinen, boksin siltä laukaus tolpan kautta ja 1-0 pelin 6 minuutilla.

2-0 oli illan komein, Paten syötöstö Iidan lapikas väliin ja pallo vastustamattomasti maaliin pelin 10 minuutilla.

3-0 Pihlan laukauksella pelin 26 minuutilla

Ja vielä ennen taukoa Hannele puskee kulmasta 4-0 pelin 37'

Toisen puoliajan aluksi ote hieman katosi ja KJP Sudet pääsi kaventamaan 4-1 pelin 57'.

Sitten alkoi Pihlan show, 5-1 komealla vedolla ja 6-1 vaparin jälkitilanteesta ja knalli päähän.

PEPO naiset kiittää kaikkia tukijoitaan ja kannattajiaan.

Tänään julkaistiin myös ensi kauden valmentaja: Jukka Vakkila jatkaa PEPO naisten "käskijänä" kaudella 2021