PEPO, Disney ja UEFA esittää: FROZEN -jalkapallo alkaa la 8.5. klo 10.00-11.30 Visma Areenalla

7.5.2021

Lähde mukaan seikkailuun Frozenin Annan ja Elsan kanssa!
Lähde mukaan seikkailuun Frozenin Annan ja Elsan kanssa!

Playmakers -ohjelma käynnistyy la 8.5. klo 10.00-11.30 Visma Areenalla

PEPO on valittu mukaan toteuttamaan 5-8 vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers- ohjelmaa.

Ohjelma käynnistyy keväällä 2021 Suomessa yli 30 eri paikkakunnalla.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/uefa-ja-disney-yhdistivat-voimansa-kasvattaakseen-tyttojen-maaraa-jalkapallossa

UEFA PLAYMAKERS

 • UEFA Playmakers -ohjelman myötä PEPO haluaa tarjota pienille tytöille uudenlaisen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena sekä oppia liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja Disney -tarinoiden kautta.
 • UEFA Playmakers -ohjelma tarjoaa tarinallisen, hauskan sekä turvallisen keinon tytöille ottaa ensiaskelia jalkapallon parissa. Ohjelman myötä kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa.
 • PEPO:ssa käytämme suuren suosion maailmanlaajuisesti saavuttanutta Frozen 2 -tarinaa harjoitusten toteuttamisessa. Voimme puhua Frozen-futiksesta, koska tämä on lapsille helpompi. Kohdistamme ohjelman erityisesti 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.
 • “Playmakers-ohjelman tavoitteena on saada pienet tytöt rakastumaan jalkapalloon ja opettaa heille perustaitoja leikin ja tarinankerronnan kautta. “

PEPO:n Playmakers -valmentajana on Venla Temonen.

 

HARJOITUSTEN SISÄLTÖ

 • Ensisijaista keväällä käynnistyvässä ohjelmassa on mukana valmentajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö, tyttöjä liikunnan pariin innostava ohjaustapa sekä vastuullisesti ja terveysturvallisesti toteutetut harjoitustapahtumat. Harjoituksissa opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista.
 • UEFA Playmakers -harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan yhdessä PEPO:n Playmakers -ohjelmaan koulutettujen valmentajien kanssa.
 • Harjoitukset rakentuvat lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.
 • Parhaimmillaan ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä, oppia ja joka antaa tytöille rohkeutta ja itsevarmuutta.

HINTA:

 • Kevätkausi 8.5. - 14.7.2021 (10 kertaa) hinta 30€
 • Syyskausi 2.8. - 8.10.2021 (10 kertaa) hinta 30€
 • Hinta sisältää vakuutuksen, ohjauksen, tarvittavat välineet ja tarvikkeet.
 • Tarvitset mukaan vain omat lenkkarit, vesipullon ja iloista leikkimieltä!

ILMOITTAUTUMINEN:

Lisätietoa PEPO:ssa

- Venla Temonen: 040 531 9651venla.temonen02(@)gmail.com

- Tästä PEPO:n Playmakersin omalle sivustolle

 

Lisätietoa Palloliiton sivustolla:

Kestävää kasvua -kehitysstrategia jalkapallon vahvistamiseksi naisten ja tyttöjen lajina