Kauden 2022 pelipassit ja vakuutukset

24.1.2022

Kauden 2022 pelipassit ja vakuutukset.

Tulevan pelipassikauden (2022) pelipassien ja vakuutuksien ostaminen tapahtuu aiempien vuosien tapaan Pelipaikka-järjestelmän kautta. Katso pika-ohjeet pelipassin uudistamiseen täältä.

 Mahdollisissa ongelmatilanteissa löydät apua Pelipaikan tukipalvelusta (tuki.palloliitto.fi), johon on koottu ohjeita ja tukipyyntölomake niin Pelipaikkaan kuin muihinkin palveluihin liittyen.

Lisätietoa kauden 2022 pelipasseista ja vakuutuksista kootaan Pelipaikan palvelusivulle, mutta tuotteisiin tai niiden hintoihin ei ole tullut muutoksia aiempiin vuosiin verrattuna.

1.12.2021 jälkeen ostettu pelipassi on voimassa ostohetkestä aina ensi vuoden loppuun (31.12.2022) asti. Pelipassi ja vakuutus kannattaa siis uusia hyvissä ajoin.

Muistutuksena, että kilpailumääräysten mukaisesti vakuutusturva on pakollinen kaikilla nuorilla pelaajilla (2002 tai aiemmin syntyneet) sekä kaikissa liiton järjestämissä aikuisten sarjoissa. Seura on viime kädessä vastuussa pakollisen vakuutusturvan järjestämisestä tai varmistamisesta.

Huomiothan, että mikäli rekisteröinti koskee alle 16 vuotiasta henkilöä, niin yhteystietoihin tulee laittaa täysi-ikäisen huoltajan yhteystiedot (esim. sähköpostiosoite). Rekisteröintien tiedonkäsittelyn perusteena on ensisijaisesti lisenssimaksuun (Pelipassi) perustuva sopimussuhde, joten erillistä suostumusdokumenttia ei kerätä Pelipaikasssa.

5€ maksavan harrastepassin ja siihen mahdollisesti lisättävän vakuutuksen hankkii seurakäyttäjä. Harrastepassia ei voi hankkia itse. Harrastepassilla VOI PELATA VAIN ETELÄ-KARJALAN KORTTELIPELEJÄ

Palloliiton sarjat VAATIVAT AINA amatööripelipassin ikään katsomatta

Todistus, jos oma vakuutus https://www.palloliitto.fi/todistus-vakuutuksesta