Naiset päättivät futsal kauden vieras tasuriin. MAD MAX-PEPO 2-2 (0-1)

6.3.2022

Naiset matkustivat futsal ykkösen viimeiseen peliin Iittalaan Valkeakoskelaisen MAD MAXin vieraaksi.

Muut viimeisen kierroksen ottelut pelattiin jo klo 16.00 ja klo 18.30 alkaneessa MAD MAX- PEPO ottelussa oli kotijoukkueella isot panokset; voitolla MAD MAX etenee liigakarsintaan.

PEPOlaiset esittivät lähes kauden parasta peliä ja ainakin kauden parasta taistelua.

Puoliajalle mentiin PEPOn 0-1 johdossa Sannin riistettyä pallon keskialueella ja laukauksen painuttua maalin alakulmaan.

Kotijoukkue tuli toiselle jaksolle nälkäisenä ja laittoi PEPOlaiset ahtaalle. Sivurajan tuntumasta annettu laukaisu painui maskin seurauksena tolpan kautta verkkoon ja peli oli 1-1.

Pieni merkkausvirhe ja vastustaja 2vs1 tilanteeseen ja pallo verkkoon ja peli 2-1.

Valmentaja Vakkila suunnitteli jo lentävän maalivahdin käyttöön ottoa kun kolmisen minuuttia ennen pelin päättymistä Sannin sivurajan tuntumasta antaman vapaapotkun ohjasi Elina maalinedusruuhkasta sisään. Peli 2-2. PEPOn riemua, vastustajan tuskaa.

Lopun kolme minuuttia tiivistä puolustamista ja kotimatkalle vieraspiste matkassa.

Joukkueen parhaana palkittiin ansaitusti mv Minna Paasu.

Valitettavasti MAD MAXin unelma liigakarsinnasta mureni ja EBK meni PU-62n kanssa lohkosta karsintaan