E-tytöille jäi kiusaajan rooli Susia vastaan

31.8.2016

PEPOn E-tytöt kohtasivat Kouvolan Susien kaksi ikäluokkaa ammattikoulun kentällä keskiviikkona. Ennakkoon ajattelen otteluihin lähdettiin herkullisista asetelmista, kun viime aikoina otteitaan parantaneet E-tytöt olivat esittäneet hienoa syöttelyä ja oivallisia kuvioita viime peleissään. Tytöt vastasivatkin odotuksiin hienosti esittämällä ehkä kauden (tähän mennessä) hienointa peliään.

Ensiksi kohdattiin nuorempi Susijengi (06). Peli oli hienoa katseltavaa puolin ja toisin, kun hyökkäykset vyöryivät päästä päähän ja tilanteita riitti molemmille maaleille. Maalivahdit ottivat hienoja koppeja. Ensimmäisen jakson lopulla pääsi yksi Susien pelaaja läpi laidasta ja sijoitti tarkan laukauksen takanurkaan jolloin loistavasti pelannut maalivahtimme (Inka) joutui antautumaan ensimmäisen kerran 0-1.

Toinen jakso alkoi kovalla PEPOn pyörityksellä, mutta tolppaa lähemmäksi (Salli) ei maalia päästy, vaikka tilanteita oli. Puheella tietyissä paikoissa ja ärhäkkäämmällä pelaamisella olisimme olleet kuskin paikalla ottelussa. Kaikki kunnia kuitenkin hienosti pelanneille Susille. Lopussa vastustaja pääsi vielä rokottamaan kulman jälkitilanteesta 0-2.

Toinen peli oli Susien 05-porukkaa vastaan. Peli sinällään oli samanlaista kuin edellinenkin. Kovaa yrittämistä, syöttelyä sekä komeita laukauksia. Tälläinen nähtiin Susien ensimmäisessä maalissa, kun oikeaa puolustajaa pelannut vastusta laittoi kovan keskityksen maalille paristakymmenestä metristä niin väistelyiden jälkeen pallo meni maaliin tolpan kautta 0-1. Heti seuraavalla minuutilla Sudet lisäsi johtoaan 0-2, kun laidalle oli jäänyt merkkaamaton pelaaja, jolla oli helppo työ laukoa pallo verkkoon avopaikasta. PEPOlle iloa toi Salli, joka kovan prässin jälkeen sai purkupallon suoraan jalkoihin. muutama harhautus ja pallo tarkasti takanurkkaan ja peli kaventui 1-2. Iloa ei sitten kauan riittänyt kun pari minuuttia tästä niin Sudet siirtyi 1-3 johtoon tarkalla laukauksella. Toinen puoliaika oli maaliton. Lopussa näkyi myös väsymistä puolin ja toisin

Yhteenvetona todettakoon, että taas on menty pelillisesti eteenpäin. syöttökuvioita alkaa löytymään ja uskalletaan laittaa palloa väleihin. Henkilökohtaiset taidotkin on parantuneet, kun palloa halutaan ja uskalletaan myös pitää. Arton sanoin HYVÄ LYYLIT :) Jos jotain parannetavaa haetaan niin sitä puhetta saisi olla enemmän ja jos ollaan vastustajan
vieressä kenellä ON pallo niin siihen PITÄÄ iskeä kovemmin kiinni. Myös maalipaikoissa laukaus saisi lähteä nopeammin ja laadukkaammin ! Hyvä olisi omalla ajalla pomputella paljon palloa ja keskittyä laadukkaisiin laukauksiin, kuten myös harjoituksissa.

Kokoonpano: Salli, Sanna, Sara, Vera, Martta, Paula, Sohvi, Aamu, Milli, Inka, Helmi

EDIT: Tyttömme saivat kehut vastustajan valmentajilta. Olemme joukkue joka yrittää pelata jalkapalloa eikä vaan roiski.