E-tytöille Hämeenlinnasta hopeaa

17.12.2016

Turnausjoukkue

Hämeenlinnan jalkapalloseura järjesti 17.12.2016 TE11-tytöille halliturnauksen, johon PEPOn tytöt päättivät lähteä kilpasarjaan mukaan.

Matkaan lähdettiin jo totuttuun tapaan Sammonlahden Teboililta. Olimme varanneet käyttöömme kaksi minibussia, joissa tytöt mahtuivat  hyvin matkustamaan turnaukseen. Keli oli aikalailla liukas, mutta kun olimme varanneet ajoaikaa tarpeeksi niin kerkesimme myös välillä pysähtyä pienelle tauolle menomatkalla. Valmentajaksi saimme mukaan Janne Muhlin, joka olikin monelle tytölle tuttu mies. Omat valmentajamme olivat estyneet reissusta erinnäisten syiden vuoksi.

HJS-PEPO 1-2

Aloitimme turnauksen kohtaamalla "emäntäjoukkueen" HJS:n. HJS:n tytöt loivat
alkuun monta maalipaikkaa, mutta huonolla viimeistelyllä ja maalivahtimme Inkan upeilla torjunnoilla saimme pidettyä maalimme puhtaana.
Sen sijaan kovan myllytyksen keskeltä ensimmäisen puoliajan lopulla Vera karkasi läpiajoon ja tarkka sijoitus alanurkkaan toi PEPOlle ehkä yllättäen taukojohdon 0-1. Toinen puoliaika oli tasaisempi. Onneksemme Aamu löysi keskeltä Eevin, joka muutamalla terävällä askeleella  haki itselleen vetopaikan, josta ei tyttö erehtynyt 0-2 PEPOlle :) Kolme minuuttia ennen loppua sai HJS:kin maalihanat auki kaventaen  tilanteeksi 1-2, mutta enempää maaleja ei sitten nähtykkään, vaikka muutamia läheltäpiti tilanteita olikin...Puuuhh
PEPOn parhaana palkittiin ansaitusti Inka, joka on todellinen luonnonlahjakkuus maalilla. Myös Eevi pelasi hyvän pelin.

PEPO-TiPS (Tikkurilan Palloseura) 6-0

Toiseen peliin vastaamme asettui TiPS, joka on tunnettu hyvästä juniorityöstään. Peli lähti PEPOn kannalta mainiosti käyntiin, kun TiPS:in tytöt jäivät jo ensimmäisellä jaksolla aivan jalkoihin Aamun kolmella ja Veran yhdellä maalilla. Tämän takia toinen puoliaika olikin pelkkää pelailua. Tosin Sohvi ja Aamu kävivät tekemässä maalit vielä "tyttöön" ja lopputulos olikin murskaava PEPOlle 6-0.
Aamu palkittiin PEPOn parhaana pelaajana, mutta myös Sohvi, Paula, Vera ja Salli pelasivat hyvin. Koko joukkueen voitto!

Y-Ilves-PEPO 2-3

Toisen pelin kova yrittäminen ja puheella auttaminen oli tiessään kolmannessa pelissä, jossa kohtasimme Ylöjärven Ilveksen. Oliko asenteessa jotain vikaa vai mistä johtui, että jalka ei liikkunut oikein kenelläkään ? Ilves käyttikin jo viiden minuutin kohdalla
hyväkseen PEPOn seisoskelun ja kuittasi pelin 1-0:aan. Ehkä sitä tarvittiinkin herättämään joukkue, kun Aamun kahdella maalilla ensimmäisellä puoliajalla saimme taukojohdon 1-2. Toista puoliaikaa oli pelattu kymmenkunta minuuttia niin Veran iskemällä 1-3 osumalla ottelu tuntui ratkenneen. Pelin lopussa Ilves sai aika käsittämättömän rankkarin, josta Ilves iski loppunumerot 2-3.
Eevillä ja Sohvilla taas hyvät pelit. Aamu ja Vera hallitsevat maalinteon :)

Loppuottelu PEPO-PEP (Pohjois-Espoon Ponsi) 0-4

Loppuottelu alkoi täysin Espoon tyttöjen komennossa. Pitkä päivä oli ottanut veronsa ja liike oli jäänyt pukukoppiin, kun Espoo oikeastaan teki kentällä ihan mitä halusi. Sen verran sinniteltiin, että ensimmäinen puoliaika päättyi ainoastaan 0-1 :) Toisella puoliajalla vastustaja meni menojaan jättäen PEPOn nollille. PEP:lle ansaittu voitto ja kotiin viemiseksi lähti komea pytty.

Kaikenkaikkiaan tosi hyvä turnaus tytöiltä. Turnauksessa tuli todistettua, että PEPOssakin tehdään LAADUKASTA juniorityötä ja parhaimmillaan peli on nautittavaa katseltavaa :) Töitä on kuitenkin vielä tehtävä, jotta pallonhallinta, jalat ja itse pelaaminen saadaan nopeammaksi. Suuret Kiitokset Muhlin Jannelle mukana olosta ja varmasti myös tytötkin tykkäsi.

Kokoonpano Hämeenlinnassa: Salli, Eevi, Sohvi, Aamu, Iida, Inka, Vera, Martta, Kerttu, Paula ja Karoliina