Korttelisarja käyntiin Sammonlahdessa

20.5.2017

KoPa – PEPO/tytöt 1 - 5

Ensimmäinen peli oli KoPaa vastaaan oli alusta loppuun Pepon hallintaa. Pepo piti palloa ja KoPa puolusti. Paula aloitti maalinteon viidennellä minuutilla nousien puolustajan paikalta maalintekoon. Pari minuuttia myöhemmin Paula teki lähes identtisen maalin ja peli oli 0-2. Tämän jälkeen laskettiin Karo irti. Karo teki viiteen minuuttiin kaksi maalia. Muillekkin tytöille siunaantui paikkoja, mutta viimeistely ontui aika. Kahdenkymmenen minuutin kohdalla Milli pääsi keskialueelta lataamaan tykkinsä, mutta upea laukaus kimposi ylärimasta takaisin kentälle. Pian tämän jälkeen Paula täydensi hattutemppunsa. Lopuksi vielä KoPa sai vastahyökkäyksen, josta se onnistui kaventamaan loppunumerot 1 – 5.

PEPO/tytöt – RPS 5 – 1

Toisessa pelissä vastaan tuli Ruokolahden Palloseura. Peli oli kopio edellisestä pelistä. Karo aloitti maalinteon viiden minuutin kohdalla. Seuraavasta hyökkäyksestä Emma viimeisteli maalin. Pepo jatkoi painostusta ja Milli teki päivän komeimman keskikentältä kaukovedolla. Tämän jälkeen Selmalla oli pari mahdollisuutta avata maalitili ja Saana ampui upean laukauksen tolppaan. Paremmalla tuurilla kummankin maalitili olisi auennut. Loppupeli Milli täydensi hattutemppunsa osuen kahdesti nousemalla maalintekoon puolustajan paikalta. Viimeisellä minuutilla taas vähän nukahdettiin ja vastustaja kavensi pelin 5 -1.

IPS/Vandaalit – PEPO/tytöt 5 – 1

IPS oli selvästi päivän kovin vastustaja. IPS aloitti maalinteon jo oikeastaan aloituspotkusta. Ensimmäinen hyökkäys ja pallo kaivettiin Pepon maalista 1-0. IPS jatkoi painostustaan ja sai nopeasti tehtyä toisen maalin. Peli jatkui IPS:n painostuksella, josta Aino pääsi pallonriistolla puolittain läpi, muttan IPSin maalivahti torjui. IPS onnistui lisäämään johtoaan kolmeen maaliin vastahyökkäyksellä. Sitten onnistuttiin kavennuksessa. Milli nousi laitaa pitkin ja antoi loistava syötön Karolle joka kavensi 3-1. Paikkoja oli tasoitukseen saakka, mutta IPS pelasi niin hyvin että ratkaisuissa oli niin vähän aikaan, että ne jäivät kevyiksi. Loppupelin IPS painosti ja Pepo iski vastaan. Ips onnistui maalinteosta vielä kahdesti ja vei ottelun 5-1.

PEPO/Keltainen - PEPO/tytöt 2 – 7

Viimeisessä pelissä kohdattiin Pepon pojat. Maalinteon aloitti Aino kolmannella minuutilla. Seuraavasta hyökkäyksestä pojat tasoittivat. Poikien hyökkääjä nosti pallon kylmän viileästi maalivahti Karon yli jättäen Karon vaille mahdollisuuksia. Seuraavasta hyökkäyksestä mentiin jälleen johtoon, kun Paula nousi puolustajan paikalta ja sijoitti pallon maaliin. Tähän väliin tuhlattiin paljon paikkoja, joista olisi kenties palloa pyytämällä tehty maaleja. Aino oli usein laidallaan aivan vapaana, mutta palloa ei sinne toimitettu. Yhdentoista minuutin kohdalla Milli tykitti jälleen keskialuelta tytöt 1 – 3 johtoon. Hieno veto. Milli pääsi pian uudelleen kokeilemaan keskialueelta, mutta tällä kertaa pallo nousi yli. Seuraavassa tilanteessa Milli nousi laidalta päätyviivalle saakka ja syötti millintarkasti Ainolle, joka tökkäsi tilanteesta 1 – 4. Piaan tämän jälkeen Aino täydensi hattutempun kolmannella maalillaan. Lopussa vielä pojat onnistuivat vastahyökkäyksellä kaventamaan 2-6. Paula kuittasi avauksesta seuraavassa hyökkäyksestä 2 – 7 ja pelinohjaaja vihelsi pilliin pelin loppumisen merkiksi.

Kokoonpano: Milli(c), Aino, Karo, Paula, Saana, Selma ja Emma.