T11 legendaarisella Voikkaan wemplillä

27.5.2017

PEPO – Kajo 0 - 3

Voikkaan jalkapallokentällä pelattiin piirisarjaa. Kenttä oli silmämääräisesti varsin pomppuisen näköinen ja se toi oman haasteensa peliin. Kajo oli alusta saakka hieman niskan päällä, mutta vaarallisiin tilanteisiin se ei päässyt. Vera oli vaarallinen omalla laidallaan nopeilla jaloillaan, mutta tällä kertaa Kajo onnistui ajamaan Veran pieneen kulmaan. Hieman paremmalla tuurilla noista tilanteista olisi tullut ainakin yksi maali. Ensimmäisen puoliajan lopussa tuli Pepon musta minuutti. Kajon nopea jalkainen hyökkääjä onnistui kahdesti ohittamaan puolustuksen päästen läpiajoon. Inka oli molemmissa tilanteissa vailla mahdollisuuksia.

Toisella puoliajalla peli jatkui Kajon hienoisella hallinnalla. Pepo iski vastaiskuilla mitä pystyi. Toisen puoliajan ainoa maali syntyi kulmapotkusta. Kajo antoi Pepolle oppitunnin siitä miksi ykköspalloon pitää mennä. Kulmapotkun annettiin yhden kerran pompata, jonka jälkeen Kajon pelaaja tökkäsi sen maalin edestä sisään. Pepollakin oli omat paikkansa mutta tällä kertaa ei uponnut.

HaPK – PEPO 0 - 3

Toiseen otteluun saatiin unelma alku, kun ensimmäisellä minuutilla Helmi karkasi maalintekoon ja tuuletti heti ensimmäistä maalia. Ottelu jatkui Pepon hallintana. Helmi osui ensimmäisellä puoliajalla kaksi kertaa tolppaan. Ensimmäisen puoliajan toisen maalin teki kuitenkin Iida. Iida nousi laidalta kuudentoista kulmalle ja ampui maata pitkin. Pomppuinen kenttä teki maalivahdille tepposet ja pallo pomppi maaliin.

Toinen puoliaika aloitettiin samalla tavalla kuin ensimmäinen. Ensimmäisellä minuutilla Vera nousi laidaltaan ja ajoi keskelle harhauttaen maalivahdinkin siirtäen Pepon 0-3 johtoon. Haminnan paras paikka tuli kaukolaukauksella, joka otti ihmeellisen pompun kentästä. Karo onnistui kuitenkin pelastamaan maaliviivalta. Paikkoja siunaantui pitkin toista puoliaikaa. Lähimpänä maalintekoa olivat Vivian ja Vera kahdella ylärimalla.

Kokoonpano: Inka, Karo, Paula, Kerttu, Milli, Iida, Vera, Martta, Vivian, HelmiM ja Saana