Korttelisarjasta pelkkiä voittoja

25.5.2017

PEPO/tytöt – FC LaPa 6 - 5

Ensimmäisen pelin vastustaja oli Lapa. Lapa haastoi rohkeasti 1 vs 1 tilanteessa ja se taisi vähän yllättää tyttöjen joukkueen. Alkuun saatiin kuitenkin rauhoittava 2-0 johto kun Helmi ja Milli osuivat. Lapa tuli kuitenkin minuutissa tasoihin ja peli tasoittui selvästi. Kymmenen minuutin kohdalla Lapa siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon. Pari minuuttia myöhemmin Helmi kuitenkin onnistui tasoittamaan. Pian Lapa siirtyi taas johtoon. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin Pepon teho jakso, kun ensin pirteästi esiintynyt Pinja, hattutempun täydentänyt Helmi ja toisen maalin tehnyt Milli osuivat vuorollaan. Lopuksi vielä Lapa kavensi 6-5 ja painosti lopussa. Lisää osumia ei kuitenkaan nähty ja ottelu päättyi Pepon voittoon.

PEPO/tytöt – PEPO/keltainen 7-1

Toiseen otteluun tuli Pepon poikajoukkue. Pojat aloittivat maalinteon kolmannella minuutilla. Tämän jälkeen tytöt istuivat kuskin paikalle. Hyökkäyksiä vyöryi tasaisesti vastustajan maalille ja maalin nimilleen kirjauttivat Eevi ja Helmi kahdesti, Saana, Emma ja Aino. Ottelu päättyi selvään 7-1 voittoon tytöille.

PEPO/tytöt – PEPO/musta 3-1

Kolmas ottelu oli niin ikään Pepon poikajoukkuetta vastaan. Ottelu oli huomattavasti tasaisempi kuin edellinen, mutta silti lopulta saatiin selkeä 3-1 voitto. Maalinteossa onnistuivat Eevi ja Milli kahdesti. Lopussa pojat onnistuivat kaventamaan 3-1:een, mutta lopulta kiri jäi lyhyeksi.

PEPO/tytöt – SiU 6-1

Viimeinen ottelu oli tyttöjen heiniä. Simpele siirtyi kuitenkin alussa 0-1 johtoon saatuaan rankkarin ottelun alussa. Tämän jälkeen tytöt pyörittivät peliä ja voittivat ottelun selvästi 6-1. Maalin teossa onnistuivat Aino ja Milla kahdesti, Helmi ja Vivian kerran.

Kokoonpano:Aino, Eevi, Milla, Pinja, Helmi, Emma, Saana ja Vivian.