Korttelisarjaa Joutsenossa

10.6.2017

Korttelisarja P9 Joutseno 10.6.2017

Kultsu/tytöt – PEPO/tytöt 3 – 2

Eka pelissä vastassa oli Kultsun tytöt. Päätettiin kokeilla pelaamista yhdellä puolustajalla, kahdella laitapelaajalla ja hyökkääjällä. Hyökkäyssuuntaan muodostelma antoikin lisää tilaa, mutta se vaatii laituireilta pelaamista molempiin suuntiin. Viiden minuutin kohdalla Vivian onnistuikin siirtämään Pepon 1-0 johtoon. Vastaavasti Kultsu kuittasi heti aloituksesta pelin tasoihin. Sohvi onnistui kuitenkin nostamaan Pepon johtoon seitsemännellä minuutilla. Peli jatkui hienoisella Pepon hallinnalla, kunnes Kultsu ottelun lopulla sai vastahyökkäyksen ja tasoitti pelin. Tämän jälkeen hyökättiin ehkä liian innokkaasti voittomaalia hakien ja Kultsu pääsi jälleen vastahyökkäykseen ja teki voittomaalin.

PEPO/tytöt – RPS 2-2 (rp 1-0)

Toisessa pelissä jatkettiin samalla ryhmityksellä. Pepo loi tilanteita laidalta, mutta viimeistely ontui. Kymmennen minuutin pelin jälkeen Emma sai viimein tehtyä maalinedusruuhkasta 1-0. Pepo jatkoi painostamista mutta vastustajan maalivahti piti pelin jännänä. Kuudentoista minuutin kohdalla vastustaja pääsi kaksi kertaa puolustajan ohi ja molemmista tilanteista tuli maali ohi hienosti vastaan tulleen Saanan. Pepo jatkoi painostusta ja lopuksi painostus palkittiin Emman tasoitettua pelin toisella osumallaan. Varsinaisella peliajalla ei enempää osumia nähty ja siirryttiin rangaistuslaukauskilpailuun. Ensimmäisessä parissa vastustajan vetäjä ampui ohi ja Eevin laukauksen maalivahti torjui. Toisessa parissa vastustajan vetäjä ampui pallon alakulmaan, mutta Iida tasoitti tarkalla sijoituksella. Kolmannessa parissa vastustaja ampui pallon liian keskelle, josta Saana sen torjui. Tämän jälkeen Sohvi ratkaisi ottelun meille tarkalla sijoituksella.

PEPO/tytöt – LAUTP/Sininen 3 – 6

LauTP/sinistä vastaan ottelu alkoi mahdollisimman huonosti, kun heti ensimmäinen hyökkäys johti LauTP:n maaliin. Vastustaja liikkui hyvin ja teki Pepon pelin rakennuksesta vaikeaa. Kuudennen minuutin kohdalla vastustaja sai tehtyä toisen maalin. Heti perään Sohvi nousi koko kentän läpi ja laukoi kavennuksen 1-2. Vastustaja kuitenkin vyörytti hyökkäyksiä Saanan vartioimalle maalille ja onnistui kahdesti maalinteossa. Vastustaja otti maalipotkut ylhäältä kiinni ja tätä käytettiin maalipotkussa hyväksi. Eevi antoi pitkän maalipotkun, jonka Iida kipitti kiinni ja ohitti maalivahdin 2-4. LauTP oli tänään kuitenkin liian vahva tehden vielä kaksi maalia, kunnes Vivian pääsi ottelun lopussa tekemään loppunumerot 3-6.

PEPO/tytöt – SiU/tytöt 2-3

Peli alkoi meiltä hyvin. Ensin laidalle nostettu Sohvi nousi laidasta ja täräytti Pepon 1-0 johtoon. Ottelu jatkui melko tasaisena kunnes Iida nousi myös laidalta viimeisteli 2-0. Tämän jälkeen SiU sai kuitenkin pelistä kiinni ja punneris hitaasti mutta varmasti ensin rinnalle ja sitten ohi. Ottelu päättyi 2-3.

PEPO/tytöt – Kultsu 1-3

Tässä pelissä oli Pepolla paljon epäonnea. Ennen peliä sovittiin, että palataan normaaliin kahden alakertaan ja kahden hyökkääjän ryhmitykseen. Kultsu aloitti maalinteon todellisella unelma vedolla. Kultsun pelaaja potkaisi korkean pallon Pepon maaliin aivan yläriman alle. Ainon olisi pitänyt seisoa maaliviivalla, että olisi saanut torjuttua tämän. Todella onnekas tai taidokas veto. Toinen maali oli Kultsulta lähes vastaava. Tällä kertaa vain pallo tipahti aivan takanurkkaan. Pepolta ei sen sijaan onnistunut mikään, vaan kaikki laukauset kilpistyivät maalivahtiin. Kultsu sai vielä vastahyökkäys maalin, kunnes Sohvi onnisui kavennuksessa.

KoPa – PEPO/tytöt 5 – 4

Kuudennessa pelissä alkoi jo väsymys näkyä. Ajatus oli ekan kymmenen minuutin aikana hukassa ja Kopa johti kuuden minuutin jälkeen 0-4. Tämän jälkeen saatiin vähän herättyä ja Sohvi aloitti loppukirin viidentoista minuutin kohdalla. Tämän jälkeen vielä kerran kolahti omissa. Loppu oli kuitenkin Pepon näytöstä. Sohvi, Pinja ja Iida vuorollaan kavensivat lukemia. Aika loppui kuitenkin kesken ja Kopa sai täpärän voiton.

Kokoonpano: Saana(mv), Aino(mv), Sohvi(c), Eevi, Iida, Pinja, Vivian, Emma ja Selma.