2.7.2017

Hopeajoukkue

XXXI MIKKELI TURNAUS 2017

PEPO – HaPK 5 - 0

Ensimmäinen peli Haminan Pallokissoja vastaan aloitettiin selvästi hallitsemalla tilanteita. Seitsemännellä minuutilla Iida pääsi vetämään rangaistusalueelta, mutta vastustajan maalivahti torjui upealla torjunnalla. Tämän jälkeen jatkettiin puskemista HaPKin sumppua vastaan. Neljännellätoista minuutilla Helmi kuljetti pallon puolesta kentästä rangaistusalueelle ja laukaisi maaliin upealla yksilösuorituksella. Heti seuraavasta hyökkäyksestä Helmi onnistui uudestaan ja peli oli Pepolle 2-0. Ensimmäinen puoliaika päättyi näihin numeroihin.

Toisella puoliajalla Sara onnistui heti ensimmäisen turnauksensa ensimmäisessä pelissä. Iida syötti pallon oikealta laidalta boksiin, josta Sara laittoi pallon sisään. Loppupelissä Pepo jatkoi painostusta ja Helmi täydensi hattutempun tyylikkäästi mahallaan. Lopuksi vielä Paula sinetöi loppulukemat 5-0 maalialueen pitkän painostuksen päätteeksi.

PEPO – PU-62 Musta 2 – 1

Eka puoliaika pelattiin maalittomana. Kummallakaan ei ollut hirveästi paikkoja ja tuntui, että järki ja jalat oli jätetty Pitkäjärven ABC:lle.

Toinen puoliaika alkoi takaiskulla. PU katkaisi puolustajan poikittaissyötön ja kirmasi läpiajoon. Karo oli maalilla voimaton kun PU siirtyi 0-1 johtoon. Pepo tasoitti pian kuitenkin Veran hienolla nousulla oikeasta laidasta ja tarkalla vedolla etukulmaan. Loppupelissä PU:lla oli kaksikin paikkaa ratkaista peli. Ensin se katkaisi jälleen pakin poikittaissyötön. Tästä ratkaisu meni kuitenkin Pepon onneksi ohi. Heti perään PU sai keskialueen pallonriiston ja tällä kertaa pallo meni jo maaliinkin. Tilannetta edelsi kuitenkin paitsio ja maalia ei hyväksytty. Lopussa Pepo sai kulman jonka Eevi potkaisi juuri oikeaan kohtaan pisteelle. Tästä Inka sijoitti pallon verkkoon ja Pepo voitti ottelun 2-1 viime hetken maalilla.

PU-62 Keltainen – PEPO 2-5

Eka puoliaikaa oli pelattu 4 minuuttia, kun PU sai katkon keskialueella. Nopealla hyökkäyksellä noustiin rangaistusalueelle ja Pepo oli 1-0 häviöllä. Kuittaus saatiin kuitenkin nopeasti. Pallo pelattiin Veralle laidalle, josta Vera laukaisi pelin tasoihin. Kymmenen minuutin kohdalla Vera nosti pallon ylös laidaltaan ja syötti Karolle rangaistusalueelle. Ensimmäisen vedon maalivahti vielä torjui, mutta Karo pääsi lataamaan uudelleen ja tilanne oli 1-2 Pepolle. Heti seuraavassa hyökkäyksessä Veralle aukesi avopaikka. Laukaus suuntautui kuitenkin hiukan ohi. Puoliajan lopussa saatiin vielä lisättyä johtoa, kun PU:n avaus kimposi Veralle, joka karkasi läpiajoon ja viimeisteli 1-3.

Toisella puoliajalla Martta lisäsi johtoa 1-4 Iidan hienosta syötöstä rangaistusalueelle. PU onnistui loppupuolella vielä kaventamaan, mutta isompaa kirivaihetta se ei saanut päälle. Lopussa Inka toi pallon oikealta laidalta ylös ja syötti maalialueelle, josta ensin Vivian pääsi vetämään. Laukaus kuitenkin peitettiin. Kimmonnut pallo tuli Helmille, joka onnistui maalinteossa ja ottelu päättyi 2-5.

PU-62 Keltamusta – PEPO 2-0

PU:n Keltamusta tiedettiin etukäteen olevan vaikein vastus. Ottelun alussa PU painoikin pelin Pepon päätyyn eikä oikein päästy hyökkäämään. Lähimmäksi PU pääsi kulmasta, josta jatko meni hiuksen hienosti takakulmasta ohi. Pepo alkoi kuitenkin puolessa välissä ekaa puoliaikaa saada jo hyökkäyksiä, josta saatiin hyvä mylläkkä PU:n maalille. Pu:n maalivahti kuitenkin torjui.

Toisella puoliajalla peli oli tasaisempaa PU:n kuitenkin hienoisesti viedessä peliä. Puolivälissä tuli Pepon musta kaksiminuuttinen. Painetta ei saatu purettua omasta päädystä ja lopulta PU pääso vetämään pallon maaliin. Heti seuraavasta hyökkäyksestä PU rokotti uudestaan ja peli oli 2-0. Pepo yritti käynnistää takaa-ajoa. Paras paikka siunaantui Veralle, joka nousi laitaa pitkin boksiin, leikkasi keskelle. Maalivahti kuitenkin torjui ja peli päättyi PU:lle 2-0.

RiPa – PEPO 0-3

Turnauksen päätti peli Ristiinan Palloa vastaan. Pepo ottikin alusta ohjat ja jo kolmannella minuutilla Karo nousi laidalta ja kääntyi keskelle laukoen Pepon 0-1 johtoon. Pepo jatkoi hyökkäämistä ja saikin pari mylläkkää RiPan maalille. RiPa kuitenkin selvisi niistä, kunnes Iida nousi oikealta laidalta rangaistusalueelle ja laukaisi pallon takatolpan kautta sisään.

Toinen puoliaika jatkui samanlaisena. Pepo painosti ja lopulta saatiin maali, kun Vera katkaisi maalivahdin avauksen nousi maalille ja laukoi 3-0 maalin. Ripa sai kuitenkin tämän jälkeen otteen pelistä ja aiheutti vaaratilanteita pitkillä avauksillaan. Pepo kesti ne kuitenkin ja pääsi välillä vastahyökkäyksiinkin. Parhaat paikat osuivat Helmille ja Paulalle, jotka molemmat olivat jo nokikkain maalivahdin kanssa, mutta epäonnistuivat.

Tytöt sijoittuivat turnauksessa hienosti toiseksi ja saivat hopeamitalit kaulaan.

Kokoonpano: Inka "C", Kerttu, Paula, Saana, Martta, Vera, Helmi M, Eevi, Vivian, Sara I, IIda ja Karoliina

Edit. Turnauksen voitti PU-62 keltamusta, jonka tytöt olivat -05-syntyneitä???