Junnusunnuntaissa 20.8. myös P9-korttelisarjaa

20.8.2017

PEPO/Violetti – PEPO/tytöt 4-4

Pepon/violetti tuli vastaan hyvällä asenteella. Tytöt eivät heti heränneet peliin ja niinpä ensimmäisestä hyökkäyksestä pallo kaivettiin tyttöjen maalista Violetin siirryttyä 1-0 johtoon. Pian kuitenkin Karo tasoitti 1-1 pitkän kuljetuksen päätteeksi. Violetti oli kuitenkin jatkuvasti vaarallinen ja voitti useita kaksin kamppailuja siirtyen kahden maalin karkumatkalle. Ottelun puolessa välissä alettiin saada ote pelistä ja Iida kavensi 3-2 katkaisemalla maalivahdin avauksen ja laukomalla siitä pallon maaliin. Pojat saivat vielä yhden maalin, mutta ote oli tytöillä. Emma katkaisi 17 karvasi vastustajan maalipotkun jälkitilanteesta pallon itselleen ja kavensi 4-3. Eevi pääsi useasti kokeilemaan kaukovetoaan ja yksi osui maaliin asti tasoittaen pelin 4-4.

PEPO/tytöt – FC LaPa 2 – 2

Lapaa vastaan tyttöjen puolustus joutui testiin isojen poikien tuodessa palloa jatkuvasti ylös. Puolustus piti kuitenkin pääasiassa hyvin, kun tässä pelissä saatiin hyökkääjätkin tukemaan puolustusta. Kymmenen minuutin kohdalla Lapa sai kuitenkin maalin kulmasta. Kukaan Pepolainen ei mennyt ykköspalloon ja kun Lapalainen meni – ei Saanalla ollut maalilla mahdollisuuksia. Iida kuittasi kuitenkin pian nousemalla pakin tontilta ja laukomalla tasoituksen. Lapa onnistui kuitenkin uudestaan maalinteossa kun kaukoveto kimposi Saanan torjunnan kautta ylärimasta kentälle ja Lapalainen ehti ensimmäisenä paluupalloon. Viimeisellä minuutilla Venla kuitenkin tasoitti päivän hienoimmalla kuviolla. Emma kuljetti vasenta laitaa pallon ylös ja syötti oikeaan laitaan yksin olleelle Venlalle, joka tasoitti pelin.

IPS/Hunnit – PEPO/tytöt 2 – 3

Ottelu aloitettiin katselemalla, kun IPS teki heti ensimmäisen maalin. Maalista kuitenkin herättiin ja pari minuuttia myöhemmin Inka nousi puolustajan paikalta ja tasoitti pelin 1-1. Peli aaltoili edestakas kunnes pelin puolivälissä IPS rankaisi toistamiseen karvaamalla pallon korkealla prässillä ja tehden siitä maalin. Pelin ratkaisi kuitenkin Eevin kaksiminuuttinen. Ensin Eevi nousi laukaisupaikkaan ja tasoitti pelin kaukolaukauksella. Seuraavassa hyökkäyksessä Eevi heitti pitkän sivurajaheiton Venlalle joka laukoi voittomaalin. Lopussa vielä Maisalla, Emmalla ja Saanalla oli vielä omat paikkansa, mutta IPSin maalivahti oli tänään parempi.

Kokoonpano: Karo, Inka(c), Sara, Saana, Maisa, Eevi, Iida, Emma ja Venla